inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tavlor sommar

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Quiet Sea
från
504,00 kr
  1. 1
  2. 2
Sommaren är den tid på året som nästan alla längtar efter. Det är en tid för vila och resor fulla av oförglömliga äventyr! Om du vill bevara dina semesterminnen längre och njuta av sommarens magi även mitt i vintern kan du välja sommarbilder och sommarlandskap på duk från bimago. Tropiska stränder, solrosfält i solnedgången, fascinerande bergslandskap, en regnbåge över ett vattenfall - det är bara några av våra förslag. Sommartavlor kompletterar med framgång inredningen i varje interiör.

Sommartavla

Älskar du sommarsäsongen? Ta in sommarens värme och färger i din inredning med våra sommarmotiv. På bimago hittar du ett stort urval av motiv och stilar. Du hittar tavlor i olika stilar: klassisk, modern, rustik och mycket mer. Njut av sommarstämningen och känn dig som om du är på semester året runt tack vare våra underbara tavlor. Tavlor kan hängas upp i vardagsrummet, sovrummet, köket och till och med i barn- eller tonårsrummen. Använd ljusa inredningsdetaljer för att ge ljushet och lätthet. Du kan också köpa tavlor som en originell gåva till en släkting eller vän. Om du vill skapa något speciellt kan du köpa en tavla för varje årstid och skapa ditt eget vägggalleri. Överraska dina gäster med våra kreativa dekorationer!


 

Sommar på tavlor

Sommartavlor är ett enkelt och billigt sätt att dekorera dina väggar. Du kan inte bara använda tavlorna i ditt hem, utan också för att dekorera väggarna på kontor, resebyråer, spa, hotell och restauranger. Använd din fantasi och skapa din dröminredning med hjälp av bimagos fantastiska dekorationer. Det stora urvalet av motiv och stilar gör att du kan dekorera alla typer av interiörer. Dessutom kan du välja storlek på produkten hos bimago, så att du kan anpassa den till alla slags utrymmen du har. Köp en av våra sommartavlor för att göra en speciell gåva till ett viktigt tillfälle! Missa inte bimagos fantastiska erbjudanden, besök bimago och upptäck alla fantastiska dekorativa produkter i vår katalog.