inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor till 2022.08.15 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Svartvitt - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

  • Visa fler delar

    Dölj extra delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Cat's Look (1 Part) Wide
från
148,77 kr
228,96 kr
Canvastavla Expansion (1 Part) Wide
från
148,77 kr
228,96 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Älskar du klassisk, monokrom inredning? Letar du efter en icke-trivial dekoration med kontrasterande färger? De svartvita motiven från vår samling är ett universellt förslag. De kan förvandla din inredning och ge den en unik prägel. De svartvita tavlorna i bimagogalleriet är porträtt, landskap och stilleben i eleganta färger. Förändra din inredning och ge den en unik karaktär med en svartvit tavla. Välj din idealiska inredning och låt dig inspireras!

Svartvitt - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Svartvitt finns fantastiska dekorationer för väggar. Med ett stort stortimet av tavlor med foto Svartvitt så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Svartvitt är ett underbar återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Svartvitt skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av canvastavlor Svartvitt finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Svartvitt är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som svartvit. Tavlor i Svartvitt finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av upplyftande. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Svartvitt, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Abstraktdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Svartvitt för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Svartvitt finns det många produkter som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Svartvitt att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Svartvitt är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Svartvitt passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Svartvitt är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Svartvitt kommer att passa in perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, just därför välkomnar vi dig att njuta av vårt galleri.

Svartvitt som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Svartvitt skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Svartvitt som består av flera element differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Svartvitt. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Abstrakt kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Svartvitt kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Svartvitt utgörs av element som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Svartvitt i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorSvartvitt och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av tidlösa canvastavlor Svartvitt . Hos Bimago hittar du vackra variationer på konst för alla smaker. Så du hittar alltid unika väggdekorer som passar just dig. Våra moderna tavlor Svartvitt passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda dina rum på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Abstrakt är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter mönstertapeter, fleecetapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerSvartvitt och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med moderna tavlor Svartvitt ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!