tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
Sommarrea upp till 70% rabatt Erbjudandet gäller till 2021.06.30 Upptäck

Färgglatt - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

 • Visa fler delar

  Dölj extra delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

-70% Väggdekorationer Akvarium Canvastavla Akvarium
från
303,21 kr
1 010,97 kr
-40% Moderna tavlor Gem (1 Part) Narrow Canvastavla Gem (1 Part) Narrow
från
235,17 kr
391,95 kr
-40% Väggdekorationer Autumnal town Canvastavla Autumnal town
från
120,69 kr
201,24 kr
-40% Väggdekorationer Färggrann by Canvastavla Färggrann by
från
120,69 kr
201,24 kr
-40% Dekorativa tavlor On Start (3 Parts) Canvastavla On Start (3 Parts)
från
289,44 kr
482,49 kr
-40% Väggdekorationer Rest (1 Part) Wide Canvastavla Rest (1 Part) Wide
från
176,58 kr
294,30 kr
-40% Klassiska tavlor Rest (3 Parts) Canvastavla Rest (3 Parts)
från
289,44 kr
482,49 kr
-40% Dekorativa tavlor Tangle of Colours Canvastavla Tangle of Colours
från
238,05 kr
396,81 kr
-40% Väggdekorationer Våg av optimism Canvastavla Våg av optimism
från
235,17 kr
391,95 kr
-40% Klassiska tavlor Koppar Canvastavla Koppar
från
591,66 kr
986,22 kr
-40% Dekorativa tavlor Gott humör Canvastavla Gott humör
från
177,57 kr
296,10 kr
-40% Dekorativa tavlor Falsk spegel Canvastavla Falsk spegel
från
405,18 kr
675,36 kr
-40% Moderna tavlor Dragon's fire Canvastavla Dragon's fire
från
235,17 kr
391,95 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 8

Färgglatt - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Färgglatt finns unika dekorationer för väggar. Med ett stort utbud av tryck på duk Färgglatt så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Färgglatt är ett underbar återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Färgglatt fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av canvastavlor Färgglatt finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Färgglatt är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Färgglatt finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av stil. Tack vare ett brett utbud kommer det att förenka kombinationen avatt välja målningar och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Färgglatt, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Abstraktdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Färgglatt för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Färgglatt finns det många produkter som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Färgglatt att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Färgglatt är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Färgglatt passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en elegans och stil i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Färgglatt är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Färgglatt lämpar sig perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att njuta av vårt galleri.

Färgglatt som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Färgglatt skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Färgglatt som består av flera delar differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Färgglatt. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Abstrakt kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Färgglatt kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Många motiv i kollektionen Färgglatt utgörs av delar som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Färgglatt på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorFärgglatt och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av moderna canvastavlor Färgglatt . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla stilar. Så du hittar alltid unika inredningsdetaljer som passar just dig. Våra målningar Färgglatt passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda dina rum på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Abstrakt är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter fototapeter, fleecetapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenFärgglatt och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av inredning – med målningar Färgglatt ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!