bimago

-30% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 27.10.2020

Färgglatt - Canvastavlor och canvastryck

368 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 8
Väggdekorationer Tearing (1 Part) Narrow
från
274,32 kr
391,95 kr
Canvastavla Tearing (1 Part) Narrow
Dekorativa tavlor On Start (3 Parts)
från
337,68 kr
482,49 kr
Canvastavla On Start (3 Parts)
Moderna tavlor Gem (1 Part) Narrow
från
274,32 kr
391,95 kr
Canvastavla Gem (1 Part) Narrow
Väggdekorationer Metal Mosaic: Blue
från
274,32 kr
391,95 kr
Canvastavla Metal Mosaic: Blue
Väggdekorationer Aerodynamics (3 Parts)
från
337,68 kr
482,49 kr
Canvastavla Aerodynamics (3 Parts)
Klassiska tavlor Hunter (1 Part) Vertical
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Hunter (1 Part) Vertical
Väggdekorationer Marufi (1 Part) Vertical
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Marufi (1 Part) Vertical
Väggdekorationer Shiny Tree (1 Part) Wide
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Shiny Tree (1 Part) Wide
Dekorativa tavlor Winter (1 Part) Narrow
från
274,32 kr
391,95 kr
Canvastavla Winter (1 Part) Narrow
Väggdekorationer Rest (1 Part) Wide
från
206,01 kr
294,30 kr
Canvastavla Rest (1 Part) Wide
Klassiska tavlor Colourful Variations
från
274,32 kr
391,95 kr
Canvastavla Colourful Variations
Klassiska tavlor Golden Spell
från
274,32 kr
391,95 kr
Canvastavla Golden Spell
Dekorativa tavlor Abstract Ocean
från
274,32 kr
391,95 kr
Canvastavla Abstract Ocean
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 8

Färgglatt - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Färgglatt finner du underbara dekorationer för ditt hem. Med ett stort utbud av handmålade tavlor Färgglatt så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Färgglatt är ett intressant återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Färgglatt fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av canvastavlor Färgglatt finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på genre, färger och storlekar. Färgglatt är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Färgglatt finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Färgglatt, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Abstraktdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Färgglatt för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Färgglatt upptäcker du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Färgglatt att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Färgglatt är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Färgglatt passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en elegans och stil i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Färgglatt är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Färgglatt kommer att passa in perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt galleri.

Färgglatt som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Färgglatt skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Färgglatt som består av många segment tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Färgglatt. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Abstrakt kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Färgglatt kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Vissa motiv i kollektionen Färgglatt utgörs av delar som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Färgglatt i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorFärgglatt och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av vackra målningar Färgglatt . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorationer som passar just dig. Våra moderna tavlor Färgglatt passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda din interör på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Abstrakt är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter mönstertapeter, fleecetapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenFärgglatt och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med moderna tavlor Färgglatt ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!