inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor till 2022.08.22 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Blommor - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

 • Visa fler delar

  Dölj extra delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Chocolate Trail
från
363,42 kr
559,17 kr
Canvastavla Illusion Border
från
304,02 kr
467,82 kr
Canvastavla Abstract art - Luminosity
från
424,80 kr
653,58 kr
Canvastavla Pearls and Lilies
från
595,44 kr
916,11 kr
Canvastavla Flaming Flowers (3 Parts)
från
324,18 kr
498,78 kr
Canvastavla Violet Pansies (3 Parts)
från
368,91 kr
567,72 kr
Canvastavla Awakening (1 Part) Wide
från
148,77 kr
228,96 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 6
Naturen är ett ämne som har inspirerat många konstnärer. Att vara omgiven av den framkallar en känsla av frid, avkoppling och lycka. Blomstertavlor från bimago-kollektionen är originella dekorationer som ger en frisk fläkt och harmoni till din inredning. De blommiga tavlorna gör ditt sovrum unikt och delikat i en boho-, scandi- eller glamourös stil. De förskönar även ett vardagsrum, ett kontor och till och med ett barnrum! Hitta ditt favorittema, välj den perfekta storleken och skapa ett unikt utrymme!

Blommor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Blommor finner du underbara dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av tavlor med foto Blommor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Blommor är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Blommor fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av canvastavlor Blommor finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Blommor är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som svartvit. Tavlor i Blommor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare en stor variation på färger kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Blommor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Abstraktdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Blommor för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Blommor finns det många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Blommor att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Blommor är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Blommor passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Blommor är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Blommor lämpar sig perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, just därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt galleri.

Blommor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Blommor skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Blommor som består av många segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Blommor. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Abstrakt kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Blommor kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Blommor utgörs av segment som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Blommor i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorBlommor och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av moderna canvastavlor Blommor . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra canvastavlor Blommor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera din interör på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Abstrakt är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenBlommor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med canvastavlor Blommor ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!