inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-25% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Blommor - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

 • Visa fler delar

  Dölj extra delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Diamond twig
från
683,91 kr
911,88 kr
Canvastavla Grey Melancholy
från
683,91 kr
911,88 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 7
Naturen är ett ämne som har inspirerat många konstnärer. Att vara omgiven av den framkallar en känsla av frid, avkoppling och lycka. Blomstertavlor från bimago-kollektionen är originella dekorationer som ger en frisk fläkt och harmoni till din inredning. De blommiga tavlorna gör ditt sovrum unikt och delikat i en boho-, scandi- eller glamourös stil. De förskönar även ett vardagsrum, ett kontor och till och med ett barnrum! Hitta ditt favorittema, välj den perfekta storleken och skapa ett unikt utrymme!

Tavlor med blomstermotiv

Naturen har i århundraden inspirerat konstnärer, uppfinnare och mänskligheten i allmänhet till att skapa fantastiska konstverk och idéer. Därför är abstrakta blomstertavlor en bra lösning för ditt hem. Väggdekorationer passar bra i ett barn- eller ungdomsrum. Det fascinerande motivet ger en delikat känsla och en charmig atmosfär till ditt rum. Det hjälper också till att stimulera barnets fantasi och känslighet. Placera abstrakta motiv med blommor i barnens rum, t.ex. ovanför sängen eller skrivbordet, så att de framhävs bättre. Tack vare sin mångsidighet och sitt breda utbud av mönster kommer denna dekoration att tilltala inte bara barn utan även tonåringar. En liten detalj som en abstrakt blommig målad duk kan göra underverk och värma upp rummets atmosfär.


 

Blomstertavlor

Abstrakta blomstertavlor kommer garanterat att försköna alla rum i ditt hem. Denna dekoration är en bra idé för vardagsrummet eller gästrummet. Ett stilfullt motiv och en dämpad ton ger din miljö en känsla av subtilitet och klass. Å andra sidan ger tavlor i ljusa färger rummet positiv energi. Häng upp bilden med ett blommönster på en central plats, t.ex. ovanför soffan eller bordet. På så sätt drar den till sig alla gästers uppmärksamhet. Den här inredningen passar bra till både moderna och retro-möbler.

Blomma abstraktion tavla

Det finns många olika sätt att skapa den önskade atmosfären i rummet. Abstrakta tavlor med blommor som hänger i sovrummet eller står på nattduksbordet ger rummet en mystisk känsla. En sådan dekoration blir också en mycket intressant dekorativ accent och gör din fritid roligare. Dessa konstverk passar utmärkt till både moderna och klassiska möbler.