tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Tree rings, Nr 93199

Taggar: #träd, #trä, #tapeter

Tapet Tree rings, Nr 93199

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet " Tree rings"

Dekorativa tapet " Tree rings" i kategorin Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Moderna tapet " Tree rings" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet " Tree rings" är: träd, trä oraz tapeter.

Moderna tapet " Tree rings" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet " Tree rings" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet " Tree rings" är Beige. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet " Tree rings" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet " Tree rings" och andra tapeter ifrån kategorin Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet " Tree rings" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter vardagsrum Tapeter matsalen