inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapeter trianglar

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Vill du enkelt ändra din inredning och njuta av tidlös väggdekoration? Välj bimago triangelfototapeter! Trianglar är ett populärt tema som passar perfekt till moderna arrangemang. För små rum rekommenderar vi trianglar i ljusa och pastellfärger, som optiskt förstorar utrymmet, och i rymliga rum kan du frestas att använda svarta triangeltapeter. Triangeldekorationer passar bra i alla rum.

Tapet med triangelformad design

Det finns så många enkla men slående motiv som vi har burit i våra liv, från polkapoäng till schack, från diamanter till trianglar och många fler, men den här gången ska vi prata om tapeter med triangeldesign. De är definitivt bland de mest ovanliga mönstren, på vår webbplats hittar du olika typer av triangeltapeter, inte bara när det gäller former utan framför allt när det gäller färger, du hittar superfärgade tapeter med triangeldesign eller även tapeter i enkla färger, vi har något för alla. Triangeltapeter kan tyckas vara ett mycket överväldigande motiv, något som kan bli för mycket, men vi kan försäkra dig om att de flesta av våra mönster kommer att dra till sig uppmärksamhet, men aldrig bli för mycket. Tapeter med färgglada triangeldesign är superroliga och perfekta för barnrum, de ger färg åt rummet.


 

Triangel design tapet

Mönstren är verkligen lätta att matcha, på vår webbplats hittar du både de mest populära mönstren som t.ex. det fyrkantiga mönstret och de mer ovanliga som t.ex. tapeten med triangeldesign, som definitivt är mindre vanlig än fyrkanterna, men lika intressant och imponerande. Precis som det rutiga mönstret går triangeldesigntapeten aldrig ur tiden, så den kan väljas och väljas om så ofta som du vill, så länge du vill. Tapeterna med triangeldesign finns i olika färger och storlekar, till och med trianglarna i sig är av olika storlekar, du kan hitta trianglar som är sammanfogade och skapar en mycket intressant optisk effekt eller flera färgade trianglar på en ljus bakgrund, kort sagt, de triangeltapeter som vi erbjuder kan placeras var som helst och passar till alla färger och stilar.