inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Rutiga tapeter

Filter

Filter

Färg

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Handwritten Lines
från
374,67 kr
535,32 kr
Tapet Marine Mosaic
från
374,67 kr
535,32 kr
Tapet Check (Grey)
från
374,67 kr
535,32 kr
Tapet Keyboard
från
374,67 kr
535,32 kr
Tapet Wooden Chessboard
från
374,67 kr
535,32 kr
Tapet Check Pattern: Grey
från
374,67 kr
535,32 kr
Tapet Checker
från
374,67 kr
535,32 kr
Tapet Gray chack
från
374,67 kr
535,32 kr
Tapet Cut-out
från
374,67 kr
535,32 kr
Täckta tapeter är dekorationer som aldrig går ur tiden! Du kan också hitta rutiga tapeter i bimago-butiken. Vi erbjuder svartvita tapeter och dekorationer i grå nyanser. Med ett lämpligt valt motiv kan du enkelt försköna en modern inredning eller en mer klassisk interiör. Dekorationerna i hallen kommer säkert att dra till sig gästernas uppmärksamhet, medan dekorationen i sovrummet kommer att skapa harmoni i inredningen och uppmuntra till avkoppling.

Tapet med rutig design

Ofta väljer vi mönster med enkla och universella mönster, som t.ex. rutor, ränder eller prickar, men vi föreslår ett definitivt välkänt och universellt mönster: rutiga tapeter. Rutiga mönster är mönster som aldrig kommer att upphöra att vara på modet, eftersom de är enkla och passar till allt. Ett av exemplen som vi alla någon gång i livet har burit är det rutiga mönstret, vi föreslår en tapet med rutig design. I vår butik hittar du rutiga tapeter i olika färgkombinationer, ett exempel är den grå rutiga designtapeten, men du hittar också ljusare färger som marinblått. Den rutiga tapeten är perfekt för dig som vill hålla det enkelt, inte vill överdriva och vill ha en tapet som alltid är aktuell.


 

Rutiga tapeter

Enkla motiv som ränder, prickar och rutiga mönster i olika färger och storlekar är motiv som var på modet för länge sedan, men som också är mycket aktuella, och därför har vi en hel kollektion med tapeter med rutiga mönster. En rutig designtapet är inte alls banal, det är en designtapet, även om mönstret är mycket enkelt och repetitivt ska det inte förknippas med något tråkigt, rutig tapet är en mycket modern, rolig och färgstark tapet, du kan hitta den i olika färger och inte bara i svart och vitt. Den rutiga tapeten finns inte bara i svart och vitt, utan även i olika versioner, till exempel i grått eller blått för dem som vill vara mer vågade.