inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Få den fjärde rullen gratis Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Randiga tapeter

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Behöver du en förändring eller tycker du att din inredning förtjänar en uppfräschning? Randiga tapeter är ett utmärkt sätt att ge ditt hem nytt liv. På bimago hittar du både svartvita randiga tapeter och intressanta kombinationer av ljusa färger. Med dessa tapeter kan du dekorera hela rummet, men också lyfta fram en utvald vägg eller ett fragment av den. Den här dekorationen passar bra i vardagsrummet, köket, kontoret, barnrummet och sovrummet.

Randig tapet – en universell väggdekoration

Drömmer du om en interiör som kommer att alltid vara fashionabel? Satsa på en universell trend – välj ett av bimagos randiga tapet mönster som matchar både klassiska och moderna interiörer. Fördelen med detta inredningselement är att det avsevärt förbättrar dem optiska proportionerna av små interiörer. Förutom att randig tapet är en intressant väggdekoration i sig kan den också ändra intrycket på väggarnas proportioner. Vertikala ränder i dämpade nyanser kommer att förstora interiören visuellt och tillföra elegans till den. Den klassiska designen är den svart-vitta kombinationen som passar utmärkt till alla inredningsstilar och drar till sig blicken samtidigt. I bimagos online-galleri finns det däremot olika andra färgställningar att pryda väggarna med, t. ex. violett-vitt, lila-gul-turkos eller beige-brun. Randig tapet som väggdekoration är en fin bakgrund för andra möbler såsom en soffa eller en skänk, dvs. dem element i bostaden som vi vill betona. Bekanta dig med vårt utbud på randiga tapeter på bimago.se!

Läs mer Dölj beskrivning

Fördelar med bimagos randiga tapeter

New etno, new british colonial eller skandinavian modern är bland de inredningsstilarna som randiga tapeter kan paras ihop med. De betraktas som både bakgrund till bostadens tillbehör och som huvudväggdekoration. I bimagos onlinebutik hittar du dem allra bästa randiga tapeterna att täcka dina väggar i vardagsrummet, sovrummet, hallen eller köket med. Vi prioriterar hög kvalitet och intressant design på våra produkter som uppskattas mycket av våra kunder. Våra non woven tapeter som har vunnit stor popularitet är enkla att sätta upp, hållbara och prisvärda. Dina väggar förtjänar det bästa så fräscha upp dem med våra randiga tapeter. Rullarna kan beställas i 2 storlekar: 50x1000 cm eller 50x1050 cm, du kan t.o.m. lägga i kundvagnen också andra tillbehör som tapetutjämnare eller papperstejp. Upptäck vårt sortiment på randiga tapeter och tillför dina rum en aning uttrycksfullhet. Njut av slutresultatet av din vägginredning!