tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Golden Feathers, Nr 108479

Moderna tapet Golden Feathers, Nr 108479

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Golden Feathers"

Unika tapet "Golden Feathers" i kategorin Ritningar är en underbar dekoration för att förnya - Moderna tapet "Golden Feathers" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Golden Feathers" är: bakgrund, mönster, fjäder oraz tapeter.

Tapet "Golden Feathers" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Golden Feathers" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Golden Feathers" är Beige. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Golden Feathers" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Golden Feathers" och andra tapeter ifrån kategorin Ritningar samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Golden Feathers" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.