tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Harmony of Patterns (Grey), Nr 122632

Moderna tapet Harmony of Patterns (Grey), Nr 122632

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Harmony of Patterns (Grey)"

Trendiga tapet "Harmony of Patterns (Grey)" i kategorin Geometriska mönster är en perfekt dekoration för att förnya - Moderna tapet "Harmony of Patterns (Grey)" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Harmony of Patterns (Grey)" är: bakgrund, mönster, geometrisk oraz tapeter.

Tapet "Harmony of Patterns (Grey)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Harmony of Patterns (Grey)" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Harmony of Patterns (Grey)" är Grå. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Harmony of Patterns (Grey)" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Harmony of Patterns (Grey)" och andra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Harmony of Patterns (Grey)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.