tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Diagonal Geometry, Nr 124400

Moderna tapet Diagonal Geometry, Nr 124400

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Diagonal Geometry"

Modern tapet "Diagonal Geometry" i kategorin Geometriska mönster är en fantastisk dekoration för att förnya - Tapet "Diagonal Geometry" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Diagonal Geometry" är: bakgrund, mönster, geometrisk oraz tapeter.

Moderna tapet "Diagonal Geometry" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Diagonal Geometry" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Diagonal Geometry" är Grå. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Diagonal Geometry" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Diagonal Geometry" och andra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Diagonal Geometry" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.