inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapeter maskiner

Filter

Filter

Färg

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Bilfototapeter är dekorationer som kommer att vinna hjärtan hos de som älskar fyrhjuliga fordon! Biltapeter från bimago ger nästan alla rum en originell karaktär. Biltapeter fungerar i vardagsrummet, i tonåringens rum, men kan också användas framgångsrikt på kontor eller caféer! Biltapeter ger säkert en dos positiv energi till interiören. På bimago hittar du tapetmotiv i olika färgvarianter.

Biltapeter

Det finns många människor som brinner för motorer, från bilar till brölande motorer som Ferraris, vi har inkluderat allt i vår tapet med maskiner, du kommer att hitta en tapet med bilar som kommer att tilltala både unga och gamla. Vårt utbud av tapeter med bildesign är ganska omfattande och du måste välja den tapet som passar dig bäst. Du kan också välja hur många rullar du ska köpa utifrån väggarnas storlek, vi har till och med en kalkylator som hjälper dig att räkna ut hur många rullar du ska köpa utifrån rummets kvadratmeter. Biltapeter kommer att förändra dina väggar, ge dem ett annat ljus och en annan färg som kommer att uppskattas av dina gäster.


 

Bildesignstapeter

Bilar är allas favoritfordon, nästan alla familjemedlemmar äger en, och därför har vi skapat en kollektion biltapeter, där bilarna naturligtvis är stjärnan i showen. Bildesigntapetet är inte bara avsett för dem som älskar detta transportmedel, eftersom bildesigntapetet är roligt och färgglatt, det kommer också att glädja dem som inte uppskattar bilar särskilt mycket. Vi rekommenderar också att du placerar biltapetet i barnrummen, som kommer att uppskatta färgerna och bilarnas utformning. Designtapeter med bilar är den perfekta lösningen för dem som gillar att leka med färger, som gillar att kombinera dem med grundfärger men som inte vill glömma bort elegansen i sitt hem.

Biltapeter

Du älskar fyrhjulingar och gillar alla bilar, från historiska bilar till snabba och sportiga bilar. Det finns ett ställe där du kan hitta alla möjliga mönster och det är vår nya kollektion av bilklädsel. Detta populära motiv har presenterats på många olika sätt och bland dem finns både klassiska representationer och moderna idéer. En del av bildesigntapeterna är färgstarka och den här designen kommer att sätta färg på din inredning. En livlig nyans bryter upp den minimala eller strama stilen på en vägg. Som ett nästa steg vill vi uppmärksamma dig på de olika effekterna av biltapeter. Det finns inga realistiska vyer, men vi vet med säkerhet att de verkliga bästsäljarna kommer att vara stiliserade bilar i tecknad stil eller abstrakta tavlor. Alla förslag kommer säkert att berika ditt hem på ett raffinerat sätt och förvandla det till en modern plats i linje med de senaste trenderna.

Tapeter med vackra bilar

Om du är en minimalistisk typ kommer du förmodligen att välja biltapeter i svartvitt eller sepia. Detta urval skapar en unik atmosfär som värmer upp ditt hem. Den största fördelen med bildesigntapeter är deras universella karaktär som gör att du kan använda dem i alla rum. De kan vara attraktiva dekorationer i vardagsrummet, sovrummet eller tonårsrummet. Om du vill förstärka utseendet rekommenderar vi tapeter i stora storlekar som kommer att framhävas mer på större väggar. På kvällen är det värt att belysa denna typ av prydnad med en LED-panel. Använd bildesigntapeter för att dekorera ett biluthyrningskontor eller en bilaffär och framhäva motivets karaktär. Denna detalj kommer säkert att fånga kundernas uppmärksamhet. Som du ser kan en sak förändra mycket, så tveka inte att handla i vår butik!