inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Tread (Grey) Nr 108043

Tapet Tread (Grey) Nr 108043

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Tread (Grey)"

Tapet "Tread (Grey)" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Tread (Grey)" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Tread (Grey)" är: bakgrund, textur, mönster, grå oraz tapeter.

Moderna tapet "Tread (Grey)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Tread (Grey)" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Tread (Grey)" är Grå. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Tread (Grey)" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Tread (Grey)" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Tread (Grey)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.