inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Stylish Face of Concrete Nr 89775

Tapet Stylish Face of Concrete Nr 89775

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Stylish Face of Concrete"

Dekorativa tapet "Stylish Face of Concrete" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Stylish Face of Concrete" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Stylish Face of Concrete" är: textur, betong, vit, beige, ränder oraz tapeter.

Moderna tapet "Stylish Face of Concrete" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Stylish Face of Concrete" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Stylish Face of Concrete" är Beige. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Stylish Face of Concrete" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Stylish Face of Concrete" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Stylish Face of Concrete" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.