inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Stars On Concrete Nr 89794

Moderna tapet Stars On Concrete Nr 89794

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Stars On Concrete"

Trendiga tapet "Stars On Concrete" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Tapet "Stars On Concrete" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Stars On Concrete" är: bakgrund, modern, textur, urban, mönster, grå, betong, stjärnor oraz tapeter.

Tapet "Stars On Concrete" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Stars On Concrete" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Stars On Concrete" är Grå. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Stars On Concrete" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Stars On Concrete" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Stars On Concrete" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.