inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Scandinavian Overture Nr 89590

Moderna tapet Scandinavian Overture Nr 89590

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Scandinavian Overture"

Trendiga tapet "Scandinavian Overture" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Scandinavian Overture" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Scandinavian Overture" är: bakgrund, färgrik, textur, geometrisk, trä oraz tapeter.

Moderna tapet "Scandinavian Overture" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Scandinavian Overture" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Scandinavian Overture" är Brun. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Scandinavian Overture" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Scandinavian Overture" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Scandinavian Overture" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.