inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Gray triangles Nr 89067

Moderna tapet Gray triangles Nr 89067

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Gray triangles"

Dekorativa tapet "Gray triangles" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Gray triangles" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Gray triangles" är: abstrakt, triangel oraz tapeter.

Tapet "Gray triangles" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Gray triangles" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Gray triangles" är Turkos. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Gray triangles" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Gray triangles" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Gray triangles" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.