inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Dots on Concrete Nr 89781

Moderna tapet Dots on Concrete Nr 89781

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Dots on Concrete"

Unika tapet "Dots on Concrete" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förnya - Tapet "Dots on Concrete" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Dots on Concrete" är: färgrik, textur, mönster, grå, blå, betong, prickig oraz tapeter.

Moderna tapet "Dots on Concrete" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Dots on Concrete" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Dots on Concrete" är Grå. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Dots on Concrete" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Dots on Concrete" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Dots on Concrete" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.