inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Concrete and Triangles Nr 89766

Tapet Concrete and Triangles Nr 89766

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Concrete and Triangles"

Trendiga tapet "Concrete and Triangles" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Tapet "Concrete and Triangles" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Concrete and Triangles" är: bakgrund, textur, urban, geometrisk, betong, triangel oraz tapeter.

Tapet "Concrete and Triangles" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Concrete and Triangles" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Concrete and Triangles" är Grå. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Concrete and Triangles" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Concrete and Triangles" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Concrete and Triangles" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.