inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Colorful Feathers Nr 89786

Tapet Colorful Feathers Nr 89786

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Colorful Feathers"

Dekorativa tapet "Colorful Feathers" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Colorful Feathers" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Colorful Feathers" är: färgrik, fjäder oraz tapeter.

Moderna tapet "Colorful Feathers" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Colorful Feathers" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Colorful Feathers" är Vit. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Colorful Feathers" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Colorful Feathers" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Colorful Feathers" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.