inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Classic Aesthetics Nr 89612

Moderna tapet Classic Aesthetics Nr 89612

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Classic Aesthetics"

Unika tapet "Classic Aesthetics" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förnya - Moderna tapet "Classic Aesthetics" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Classic Aesthetics" är: färgrik, geometrisk, brun, mosaik oraz tapeter.

Tapet "Classic Aesthetics" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Classic Aesthetics" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Classic Aesthetics" är Brun. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Classic Aesthetics" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Classic Aesthetics" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Classic Aesthetics" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.