inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Beige Charm Nr 97474

Moderna tapet Beige Charm Nr 97474

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Beige Charm"

Dekorativa tapet "Beige Charm" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Tapet "Beige Charm" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Beige Charm" är: bakgrund, modern, textur, arkitektur, urban, betong, beige oraz tapeter.

Moderna tapet "Beige Charm" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Beige Charm" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Beige Charm" är Beige. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Beige Charm" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Beige Charm" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Beige Charm" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.