inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Beauty of Marble Nr 89661

Tapet Beauty of Marble Nr 89661

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Beauty of Marble"

Modern tapet "Beauty of Marble" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Beauty of Marble" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Beauty of Marble" är: textur, mönster, beige, marmor oraz tapeter.

Tapet "Beauty of Marble" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Beauty of Marble" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Beauty of Marble" är Beige. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Beauty of Marble" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Beauty of Marble" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Beauty of Marble" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.