inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fotboll tapeter

Filter

Filter

Färg

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fotboll är en av de mest populära sporterna. Den fascinerar både unga och gamla och väcker stora känslor! Bollen inspirerade oss till att skapa tapeter med fotboll som ger dynamik i rummen och låter dig känna andan av sporttävlingar. Fotbollstapeter från Bimago passar utmärkt i unga fotbollsspelares rum. Fotbollstapeten passar också bra i rummen i en fotbollsskola eller i baren, där man vanligtvis tittar på matcherna. Ta en titt på det fantastiska fotbollsskådespelet!

Fotbollstapeter

Är fotboll din passion? Har du ingen aning om hur du ska dekorera din inredning? Välj ditt favoritämne och anpassa ditt utrymme med oersättliga fotbollstapeter. Och även om denna typ av prydnad inte är särskilt ny i inredningsvärlden, upplever den nu en renässans. Detta borde inte förvåna dig, eftersom fotbollsdesigntapeter ger väggar karaktär och samtidigt döljer eventuella brister. Sportmotivet kännetecknas av mycket uttrycksfullhet, som en spelare som är på väg att sparka det vinnande målet. Denna vy kommer att väcka olika känslor hos idrottsutövare och visa på husägarens eller hyresgästens intressen. Fotbollstapeter är älskade av tonåringar, så överväg detta alternativ för att försköna den framtida fotbollsspelarens rum hemma. Lämna inte väggarna utan personlighet!


 

Designtapeter med fotboll

Genom att välja fotbollstapeter har du många alternativ i olika färger, så du kan antingen komplettera det nuvarande utseendet eller skapa ett rum fullt av kontraster. Använd ljusa eller mörka färger och låt dig inspireras av det du älskar. Fotbollsdesigntapeter ser väldigt attraktiva ut i kombination med minimal, skandinavisk, rustik eller loftstil. Om du vill uppnå en wow-effekt och inte gillar blygsam design, sätt fotbollsdesigntapeter på den stora, centrala väggen. Om du dessutom väljer att hänga dem i vardagsrummet kommer ingen att sakna denna dekoration. Och visst, ditt rum kommer inte att förbli anonymt, och det är huvudregeln för modern design! En stor fördel är att du kan sätta upp tapeter 3D i ditt hem mycket enkelt och snabbt. Denna dekoration kommer att spela en nyckelroll, så att du inte behöver tänka på andra detaljer! Oroa dig inte för att tiden går, för den höga kvaliteten kommer att vara synlig i många år. Upptäck själv de andra fördelarna med denna inredning och förvandla ditt hem till ett rum för själen! Utforska den här kollektionen!