inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapeter för babyrum

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Bunny on a Walk
från
535,32 kr
Tapet Dinosaur City
från
535,32 kr
Tapet Friend Bear
från
535,32 kr
Tapet Colorful Rain
från
535,32 kr
Tapet Fairytale Sky
från
535,32 kr
Tapet Gold Stars
från
535,32 kr
Tapet Girly Stripes
från
535,32 kr
Tapet Good Night
från
535,32 kr
Tapet Rainbow Mane
från
535,32 kr
Tapet Dancing Horses
från
535,32 kr
Tapet Frisky Deer
från
535,32 kr
Tapet Pastel Deer
från
535,32 kr
Tapet Happy Deer
från
535,32 kr
Tapet Winter Climate
från
535,32 kr
Tapet At the Stud
från
535,32 kr
Tapet Lovely Steed
från
535,32 kr
Tapet Dog Tracks
från
535,32 kr
Tapet Magic Unicorns
från
535,32 kr
Tapet Cute Princess
från
535,32 kr
Tapet Cat Adventure
från
535,32 kr
Tapet Lazy Cats
från
535,32 kr
Tapet Dance Step
från
535,32 kr
Tapet Unicorn Head
från
535,32 kr
Tapet Sweet Deer
från
535,32 kr
Tapet Polar Adventure
från
535,32 kr
Tapet Funny Pony
från
535,32 kr
Tapet Lama in Love
från
535,32 kr
Tapet Rabbit in Love
från
535,32 kr
Tapet Spotted Horses
från
535,32 kr
Tapet Forest Birds
från
535,32 kr
Tapet Wolf's Head
från
535,32 kr
Tapet Wild and Free
från
535,32 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Det krävs inte mycket för att ett barnrum ska få en originell karaktär. Med barntapeter från bimago får du en intressant effekt i din inredning! Fototapeter för barnrum är glada dekorationer med djur: katter, hundar och kaniner, som säkert kommer att glädja de små. Ett alternativ är tapeter med geometriska motiv: rutor eller ränder. När du ordnar ett barnrum kan du täcka varje vägg med tapeter. Släpp loss din fantasi!

Tapeter till babisrummet

Att utforma ett rum till en nyfödd är en av de roligaste delarna i väntan på födseln. Föräldrarna kan äntligen förverkliga sina drömmar och idéer om det perfekta rummet för sitt barn. De kan styras av barnets kön, men det behöver de egentligen inte, eftersom många mönster för yngre barn är universella. Minimalistiska mönster och pastellfärger är en fröjd för ögat och hjälper den lille att somna lugnt. Färgglada och fina blommor, söta kaniner, leende nallar, moln på himlen, sol eller stjärnor - möjligheterna är många. Att sätta upp en rolig babytapet på väggen är ett enkelt sätt att dekorera barnrummet. En babytapet kan också hjälpa till att göra en del av vardagsrummet till ett lekrum.


 

Tapeter för en liten flicka och en pojke

Små barn fokuserar bäst på monokromatiska färger och röda färger innan deras ögon är fullt utvecklade. Du kan använda denna kunskap för att skapa ett vackert utrymme för dem. Svarta och vita möbler och klädsel i barnrummet är elegant och samtidigt synligt för barnet. Sådana färger stimulerar barnets synintryck och du kan också lägga till några röda accenter - som också är tydligt synliga för barnets öga. Om du inte gillar kontraster kan du välja mjuka färger i skandinavisk stil. Våra tapeter för sovrummet till flickor och pojkar får ditt barn att känna sig som i en saga i sitt rum. Om du också hänger en gunga eller hängmatta i rummet kommer barnet inte att vilja lämna rummet. En hängmatta är också en bekväm plats för en mamma som ammar eller lägger sitt barn till sängs.

Tapetdesign för bebisar

Designtapeter för bebisar är ett riktigt måste för alla som har eller kommer att få en ny medlem i familjen. Väggar med den här typen av dekoration skapar en atmosfär full av färg och glädje, så att ditt barn kan känna sig avslappnad. Designtapet för bebisar har sagomotiv i pastellfärger som passar till alla typer av inredningar, oavsett stil. Tapeter med nyfödd design kan beskrivas som neutrala, eftersom de passar bra ihop med olika inredningsdetaljer i olika stilar: glamorösa, rustika, boho, retro eller provensalska. Sedan har den nyfödda tapeten i rummet en viss magi och sötma som genast ger en känsla av att rummet är inrett för ett barn. Fantasi och kreativitet dominerar här och tar sig olika uttryck, en vacker inredning skapas och ett band med din lilla människa skapas.

Tapeter för nyfödda

Tapeter med design för nyfödda är ett snabbt och enkelt sätt att dekorera barnkammaren och ger värme till varje interiör. Samtidigt kan designtapeter för bebisar dölja väggfel som krökning eller färg som har bleknat efter år. Som du kan se kan du utan att behöva renovera något och med mycket låga kostnader ändå uppnå den wow-effekt du önskar. Designtapeter för bebisar i ljusa färger ger interiören glans och framkallar optimistiska och lugna tankar. Sagofigurerna på tapeterna med design för nyfödda kommer att följa med din lilla när han somnar och när han vaknar. Välj de motiv som du tycker bäst om. Det kan också vara söta små djur eller fantasimönster som stimulerar barnets fantasi. Som du ser berikar babytapeter inte bara inredningen utan har också en positiv inverkan på ditt barns psykiska hälsa. Dessutom främjar den vänliga miljön dess utveckling och skapar god stämning.