inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapeter enhörningar

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Fairytale Dreams
från
321,12 kr
535,32 kr
Tapet Rainbow Mane
från
321,12 kr
535,32 kr
Tapet Lovely Steed
från
321,12 kr
535,32 kr
Tapet Magic Unicorns
från
321,12 kr
535,32 kr
Tapet Cute Princess
från
321,12 kr
535,32 kr
Tapet Dance Step
från
321,12 kr
535,32 kr
Tapet Unicorn Head
från
321,12 kr
535,32 kr
Tapet Fairy Unicorns
från
321,12 kr
535,32 kr
Tapet Unicorns and Flowers
från
321,12 kr
535,32 kr
Tapet Unicorns with Ice Cream
från
321,12 kr
535,32 kr
Tapet Unicorns with Balloons
från
321,12 kr
535,32 kr
Tapet Smiling Unicorn
från
321,12 kr
535,32 kr
Tapet Herd of Unicorns
från
321,12 kr
535,32 kr
Tapet Unicorns
från
321,12 kr
535,32 kr
Enhörningar är fantastiska varelser som ofta förekommer i myter och legender. De symboliserar renhet och magi. För oss har de blivit en inspiration för att skapa en kollektion enhörningstapeter som kommer att vinna inte bara barnens hjärtan, utan även vuxnas! Det finns många alternativ när det gäller att välja dekorationer. Enhörningstapeter från bimago är enhörningar med regnbågar, ballonger och till och med omgivna av prinsessor! Oavsett tema kommer enhörningstapeter att göra dina rum mer originella.

Tapet med enhörningar

Vilket är det sötaste och roligaste djuret? Det är definitivt ett djur från vår fantasi, men det är supergulligt och älskat av alla. Ja, det är enhörningen som är på modet, vi hittar den i många kläder, brevpapper och nu kan du också få en enhörning som tapet. Tro inte att det här är en tapet bara för de små, enhörningstapet kan också hängas i föräldrarnas rum, det kommer att ge mycket färg och glädje. Enhörning design tapeter föreställer roliga enhörningar, som också gör olika saker, det finns en som äter glass, det finns en annan som springer på regnbågen, den färgglada enhörning design tapeten har en unik och speciell design, den kommer att fånga allas uppmärksamhet och få alla att skratta och det är alltid bra för dig.


 

Enhörningstapeter

Vår kollektion av enhörningstapeter är inte bara för små barn, vem säger att vuxna inte också kan välja våra söta enhörningstapeter? Vi tror att det är viktigt att nå alla, vi kan alla välja den tapet vi gillar bäst, så låt oss också tänka oss att enhörningstapeter kan hängas på en sovrumsvägg och inte bara i barnrummet. Enhörningstapeter är mycket färgglada och roliga, de kan kombineras med andra pastellfärger eller ljusa färger, enhörningstapeter blir ett vackert dekorativt element som passar i alla rum och inte bara för de små. Så ha kul, skäms inte och köp vår enhörningstapet!

Tapeter med enhörningar på

Bland våra förslag fick vi inte missa en av de senaste årens höjdare. Det är det bästa ordet för att beskriva de magiska enhörningarna! De har gjort dem till hjältar i kollektionen av enhörningstapeter. Denna trendiga väggdekoration kommer att fylla din inredning med fantasifull charm. Vid en första anblick får du en känsla av lättsamhet och sötma, vilket rekommenderas starkt för att dekorera väggarna i barnrummen. Detta mysiga motiv väcker sympatier och utvecklar fantasin hos de små. Enhörningspapper kan också användas i ditt sovrum, för ingen har sagt att det bara är för barn! Särskilt eftersom fantasifulla djur kan passa bra ihop med olika inredningsstilar! Nämn bara boho, shabby chic eller minimalistiskt.

Designatapeter med enhörningar på

Tapeter med enhörningar finns i ett stort antal färger, men det söta och delikata utseendet betonas i pastellfärger. Föga förvånande väljs de ofta för små rum, eftersom de ger intryck av ett större, starkt upplyst utrymme. Designtapeter med enhörningar fungerar mycket bra på vita väggar och ger en uttrycksfull karaktär åt inredningen. Detta är ett bra alternativ om du vill uppnå något helt annorlunda. Enhörningstapeterna tynger inte ner resten av inredningen, men du måste vara uppmärksam på storleken på motiven och färgen. Vi kan inte bortse från den stora fördelen med enhörning design tapeter, som är glädje! Det glada temat har skapats för alla som vill ha roligt i inredningen. Experimentera, leta efter nya lösningar och njut av dem! Slutligen ska du komma ihåg att de intressanta idéer som du hittar i Bimago inte kräver stora ekonomiska resurser och revolutionerande förändringar. Med oss kan du förvandla ditt hem på ett enkelt och trevligt sätt, så besök vår butik idag!