tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapeter med tegeleffekt

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Sapphire Bricks
från
351,00 kr
Tapet New York Wall
från
351,00 kr
Tapet Brick Dam
från
351,00 kr
Tapet Palm Wall
från
351,00 kr
Tapet Brick Plants
från
351,00 kr
Tapet Spring Shade
från
351,00 kr
Tapet Spring Echo
från
351,00 kr
Tapet Predatory White
från
351,00 kr
Tapet Chromatic Wall
från
351,00 kr
Tapet Brick Shadow
från
351,00 kr
Tapet Brick Story
från
351,00 kr
Tapet Brick Space
från
351,00 kr
Tapet Rainbow bricks
från
351,00 kr
Tapet Old wall
från
351,00 kr

Strukturerad tegel tapet

Populariteten och tjusningen av en exponerad tegelvägg i modern inredning kan inte gå obemärkt förbi. En strukturerad tegeltapet är ett enklare sätt att ge inredningen samma utseende utan att man behöver exponera tegelkonstruktionen. Särskilt med självhäftande tegeltapeter kan den totala omvandlingen av väggen ske på några minuter. Det behöver inte vara det vanliga tegelmönstret - vår kollektion innehåller marinblå, rustika eller vinyltegeltapeter som du kan välja mellan och bli kreativ med när du dekorerar matsalen, vardagsrummet eller sovrummet. Du kan enkelt ge vilket rum som helst en ny känsla utan att belasta din budget med våra högkvalitativa men billiga tegeltapeter.

Visa mer Visa mindre

Realistisk tegeltapet

Om det är tegelväggens grova och häftiga utseende du är ute efter är den mest realistiska tegeltapeten det bästa valet för dig. Välj tegelstenens storlek och färg i tapeten med tegeleffekt eller öka den realistiska känslan ännu mer med den präglade tegeltapeten. Det kan vara en snygg röd tegelvägg eller en väderbiten och skuggad tegeltapet med bitar av kluster som faller av för att ge den en mer vintage och autentisk känsla. För att göra det ännu roligare och mer unikt kan du välja från en kollektion graffiti tegeltapeter med många mönster och mönster för att göra rummet ännu mer stilfullt.

Industriell tegeltapet

Den industriella stilen är definitivt en populär trend inom modern design. Du kan uppnå denna känslan med den industriella tegeltapeten som skulle komponera bra med resten av inredningen. Den här typen av design passar särskilt bra i matsalar och kök och passar även som bakgrund för en TV eller en soffa i vardagsrummet.