-10% på anslagstavlor [Erbjudandet gäller till 2020.08.11] upptäck
-40% på fototapeter Erbjudandet gäller:
dagar dag : :
  • <%= message %>

Designtaoeter Sten - Vackra dekorationer

19 produkter tillgängliga i denna kategori

Tapet Stone on Stone

Tapet "Stone on Stone"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Stone Spring

Tapet "Stone Spring"

Pris från: 531,00 kr
Tapet Rock from a Dream

Tapet "Rock from a Dream"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Cloudy Marble

Tapet "Cloudy Marble"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Marble Constellation

Tapet "Marble Constellation"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Neolithic Seriousness

Tapet "Neolithic Seriousness"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Babylonian Mystery

Tapet "Babylonian Mystery"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Stone Tab

Tapet "Stone Tab"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Stone Pile

Tapet "Stone Pile"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Stone Riddle

Tapet "Stone Riddle"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Chiromantic Marble

Tapet "Chiromantic Marble"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Stone tetris

Tapet "Stone tetris"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Stony Rhetoric

Tapet "Stony Rhetoric"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Frosted wall

Tapet "Frosted wall"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Amber wall

Tapet "Amber wall"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Granite rain

Tapet "Granite rain"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Stone wall II

Tapet "Stone wall II"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Granite wall

Tapet "Granite wall"

Pris från: 351,00 kr
Tapet Stone designs

Tapet "Stone designs"

Pris från: 351,00 kr

Tapeter Sten - unika dekorationer för väggar

Våra moderna Sten tapeter har designats för moderna rum som följer de senaste trenderna . Denna otroliga effekt är möjlig tack vare Sten som kommer att fascinera med sitt utseende. Sten är ett motiv för de som letar efter intressanta lösningar till sin lägenhet. Tack vare vår kollektion av moderna tapeter Sten kan du skapa en underbar atmosfär som kommer att förvåna både dig och dina gäster. I webbuktiken hittar du tapeter Sten i olika konfigurationer av skuggor. Flerfärgade motiv och de mest färgrika passar utmärkt för alla rum i huset. Sten flerfärgade < b>kommer att ge fantasi och en skvätt färg till atmosfären. Andra Sten tapeter i denna kollektion {använder mer nyktra kombinationer för att skapa ett snyggt mönster. Med ett ett så varierade utbud av tapeter Sten kan du para ihop tapeter oavsett stil du har hemma. Tack vare den unika designen så kommer Sten tapeten att bli en fantastiskt dekorativ accent i ditt hem. Välkommen in och upptäck en vacker kollektion av Sten tapeter där du kan hitta överraskande inspirationer att försköna ditt hem med.

Show More Show Less

Tapeter Sten i en interesant kollektion

Tapeten har funnits i många år för att att inreda hem över hela världen med sin moderna design erbjuder oss helt nya möjligheter att dekorera med. Moderna tapeter Sten är bra exempel på detta. Intressanta mönster med Sten inspirerad av Sten är en fulländad version av de gamla tapeterna som fram tills idag hade en underordnad roll. Våra tapeter är eleganta och färgstarka som utgör den starkaste accenten. Av just denna anledning riktar sig dekorativa tapeter till dem som söker innovativa dekorativa lösningar med originella effekter i sina rum. I kollektionen Sten hittar du moderna tapeteratt välja mellan. Sten är ett element som förenar dessa dekorationer. Detta betyder inte att produkterna är likadana. Bland våra Bimago med Sten du kan hitta kvinnliga motiv som kommer att passaväl in matsal och skapa underbara effekter. Det är värt att besöka Bimago och upptäcka våra nya Sten tapeter i vårt galleri.

Sten tavlor - upptäck deras underbara charm

Moderna Sten tapeter i Bimago webbutik är tillverkade i nonwoven. Det är ett unikt material som är perfekt att inreda dina väggar med. Nonwoven är ett extremt elastiskt material och på grund av detta så är Sten tapeterna lätta montera på väggen. Eventuella ojämnheter i väggen döljs effektivt när du tapetserar med Sten tapeter. Dessutom så bidrar även nonwoven Sten tapeter med ett bättre klimat i rummet eftersom de innehar termo- och akutstikisolerande egenskaper. Våra moderna Sten tapeter utmärker sig genom en innovativ design. Motivet måste vara repeterbart och kvaliteten måste utmärka sig genom att vara bästa möjliga. Detta för att alla produkteri Bimagos webbutik ska hålla samma höga kvalitativa nivå. Tack vare detta kommer Sten tapeter alltid återges på bästa sätt i ditt hem. Upptäck Sten {unika - en ny era av tapeter.

Sten tapeter tillåter dig att skapa unika amtofärer i alla rum

Bland våra tapeter Sten kommer du att hitta många dekorativa inspirationer att inreda din lägenhet med. Ett originellt Sten motiv låter dig dekorera vardagsrummet, hallen och även köket till precis så som du vill ha det. Här på Bimago i kategorin Sten hittar du många fascinerande motiv på moderna tapeter. Tegelstensmotiv, blommotiv och citat är ett urval av våra kollektioner som med alls säkerhet kommer att dra både din och dina vänners uppmärksamhet till sig - originella motiv som tapet hjälper dig att skapa en trendig atmosfär i din lägenhet. Våra moderna Sten tapeter är väggdekorationer som kommer att förvandla en trisst vägg till något inspirerande. Om du letar efter efter spektakuläraväggdekorer så är Sten tapeter helt klart skräddarsydda för just dig. Ett unikt motiv kan förvandla ett rum till en fantasifylld dekorativ vision.