inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Få den fjärde rullen gratis Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet med steneffekt

Filter

Filter

Typ

Färg

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapeter med steneffekt skapar en illusion av en multidimensionell struktur på din vägg, vilket ger hela interiören en unik karaktär. Stentapeter för väggar är en symbol för enkelhet och elegans, även förknippad med tillförlitlighet och hållbarhet. Vi erbjuder ett brett urval av tapeter av marmor eller granit, som är perfekta för rum som är inredda i industriell, loft- eller minimalistisk stil.

Tapeter med grå sten

Sten har legat till grund för civilisationen ända sedan den började. Utan sten skulle ingen by eller stad kunna stå emot naturens krafter utan att blåsa eller spolas bort. Här på Bimago erbjuder vi dig ett stort utbud av tapeter med steneffekt. Huvudsakligen homogena färger, grå sten tapeter kommer att vara det bästa valet för otaliga mönster där en jämn, balanserad tapet är efterfrågad. Sovrum, korridorer, trappor samt olika kommersiella utrymmen som kontor, väntrum och andra affärsrelaterade interiörer kommer att gynnas av en grå sten tapet från vår kollektion. Särskilt skiffer är den sten som är det bästa valet när man utformar harmoniska, milda interiörer. En skifferstenstapet kan ha en enhetlig struktur eller bestå av ungefär lika stora, långa, horisontella rektanglar och denna form är en hit när det gäller badrumsdesign. Ditt kök är en annan plats där grå stentapeter passar mer än väl. Ge ditt matlagningsutrymme en välorganiserad känsla med vår strukturerade stentapet. Dessa byggstenar passar in i varandra precis som ingredienserna i dina middagsrecept.

Visa mer Visa mindre

Stentapeter i vardagsrummet

Marmor har alltid varit en symbol för hållbarhet och styrka. Det har även granit gjort. Favoritmaterialet för både antika skulptörer, arkitekter och stenhuggare. Utan marmor skulle vi inte ha haft det mesta av den antika arkitektur som vi har idag. Ditt hem behöver den där trygga, säkra känslan och med Bimagos tapeter med steneffekt som grund kan du få den på ett ögonblick. En stenväggstapet är allt du behöver för att uppnå det. Den vita stentapeten från vår kollektion är precis vad du behöver för att nå dit. Ett annat häftigt tema från våra designers är slottstapeter. Ge ditt vardagsrum en känsla av oförstörbarhet genom att helt enkelt applicera vår tapet på din vardagsrumsvägg. Vill du ha mer? Inga problem. Bimagos tapeter med 3D-stenseffekt tar vägginredningen till en annan nivå. Du måste se det för att tro det, så slösa ingen tid och surfa vidare på Bimago för att välja den perfekta 3D-stenstapeten för dig!