inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Få den fjärde rullen gratis Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapeter med imitation metall

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Rust Rhythm
från
535,32 kr
Tapet Rust Surface
från
535,32 kr
Tapet Rusty Dawn
från
535,32 kr
Tapet Rusty Gestures
från
535,32 kr
Tapet Red Story
från
535,32 kr
Tapet Old Metal
från
535,32 kr
Tapet Red Metal
från
535,32 kr
Tapet Red Metal Sheet
från
535,32 kr
Tapet Old Factory
från
535,32 kr
Tapet Rust
från
535,32 kr
Tapet Golden Illusion
från
535,32 kr
Tapet Golden Fan
från
535,32 kr
Tapet Golden Circles
från
535,32 kr
Tapet Cosmic gold
från
535,32 kr
Tapet Golden Basilisk
från
535,32 kr
Tapet Golden Fleece
från
535,32 kr
Tapet Brass mosaic
från
535,32 kr
Om du letar efter en personlig tapet kan du ta en titt på bimago tapetkollektionen. Tack vare oss kan du uppnå en verkligt industriell inredning! Metalltapeter, rosttapeter och tapeter med plåtmotiv kommer att dekorera väggarna i loftsrum, vardagsrum, sovrum, barer och kaféer på ett perfekt sätt. Metalleffekten som skapas av en serie antika och rustika metallrutor drar till sig uppmärksamhet och är den perfekta grunden för att skapa din dröminredning.

Tapet med metallkänsla

Metall behöver inte förknippas med Heavy Metal. Utan metall skulle mer än hälften av världens byggnader inte existera. I kombination med betong är metall den avgörande beståndsdelen i byggnaders fundament. Även väggarna skulle inte heller kunna konstrueras utan metall. Och slutligen - taken. Alla vet att ett tak inte kan fungera utan sina metallbalkar. Nu talar vi om den civiliserade världen. Men i de områden på vår planet där fattigdom råder använder man plåt och olika rostiga metallskrot för att bygga ett tak över huvudet. Så om du är en av dem som är medveten om de problem som drabbar vår planet, eller om du bara vill ha en originell, trendig tapet med metalleffekt, är Bimago rätt ställe att gå till. Gör inga misstag - när du smyckar din inredning med en metalltapet kommer alla att märka det. Våra designers råd är att inte överdriva med tapeten med metalltextur. Eftersom stora lagerlokaler ofta är byggda med metall rekommenderar vi att endast en av väggarna i ett rum får den där metalllkänslan medan de andra väggarna får till exempel en betongtapet eller ett väggalleri.

Visa mer Visa mindre

Metalltapeter för väggar

En rostig metalltapet är något som vissa interiörer helt enkelt behöver för att ge den den där nypa unikhet. Analogt med riktig metall är en metalltapet för väggar inte konsekvent i sin färg. Den liknar den ursprungliga, ofta lite rostiga, strukturen. På Bimago kan du dessutom hitta en borstad metalltapet, en korrugerad metalltapet, en tvinnad metalltapet, en blå metalltapet och till och med en metalltapet med diamantplåt eller en guldmetalltapet. Alla ovannämnda mönster kan skapa en fascinerande mosaik var du än placerar dem. Vi vilade inte där. 3D-metaltapeten från vår kollektion är en absolut tankeställare, med en sådan kan du nästan känna ytan med handen. Du kan välja mellan två typer av material som våra tapeter är tillverkade med: superlätta självhäftande tapeter och non-woven som döljer mindre väggfel och ger extra värmeisolering.