tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
Sommarrea upp till 70% rabatt Erbjudandet gäller till 2021.06.30 Upptäck

Tapeter Cement för vardagsrum, kök och sovrum

Sortera

Sortera efter

-40% Tapet Concrete Galaxy Tapet Concrete Galaxy
från
210,60 kr
351,00 kr
-40% Tapet Raw Elegance Tapet Raw Elegance
från
210,60 kr
351,00 kr
-40% Tapet Concrete Trail Tapet Concrete Trail
från
210,60 kr
351,00 kr
-40% Tapet Concrete Road Tapet Concrete Road
från
210,60 kr
351,00 kr
-40% Tapet Concrete Timber Tapet Concrete Timber
från
210,60 kr
351,00 kr

Tapeter Cement - originella dekorationer för dina väggar

Våra moderna Cement tapeter har designats för moderna interiörer inredda enligt de senaste trenderna . Denna fantastiska effekt kan fås tack vare Cement som kommer att förföra med sitt utseende. Cement är ett motiv för de som letar efter ovanliga lösningar till sin lägenhet. Tack vare vår kollektion av moderna tapeter Cement kan du skapa en underbar atmosfär som kommer att förvåna både dig och dina gäster. I galleriet finns tapeter Cement i olika konfigurationer av skuggor. Flerfärgade motiv och de mest färgrika passar utmärkt för vardagsrum, sovrum eller arbetsrum. Cement flerfärgade < b>kommer att ge fantasi och en skvätt färg till atmosfären. Andra Cement tapeter i denna kollektion {använder mer nyktra kombinationer för att skapa ett snyggt mönster. Med ett så brett sortiment av tapeter Cement kan du para ihop tapeter oavsett miljö du har hemma. Tack vare det unika mönstret så kommer Cement tapeten att bli en fantastiskt dekorativ accent i ditt hem. Välkommen in och se en vacker kollektion av Cement tapeter där du kan hitta intressanta idéer att förnya ditt hem med.

Show More Show Less

Tapeter Cement i en interesant kollektion

Tapeten har funnits i över 200 år för att att inreda hem över hela världen med sitt moderna tseende erbjuder oss helt nya möjligheter att dekorera med. Moderna tapeter Cement är vackra exempel på detta. Fascinerande mönster med Cement inspirerad av Cement är en förbättrat version av de föregående tapeterna som fram tills idag hade en underordnad roll. Moderna tapeter är färgstarka och innovativa som utgör den kreativa accenten. Av just denna anledning riktar sig dekorativa tapeter till dem som söker originella dekorativa lösningar med originella effekter i sitt hem. I kollektionen Cement hittar du moderna tapeteratt välja mellan. Cement är ett element som förenar dessa dekorationer. Detta betyder inte att produkterna är lika. Bland våra Bimago med Cement du kan hitta mjuka motiv som kommer att passaväl in matsal och skapa underbara effekter. Det är värt att besöka Bimago och upptäcka våra nya Cement tapeter i kollektionen.

Cement tavlor - upptäck deras underbara karaktär

Moderna Cement tapeter i vårt galleri är tillverkade i nonwoven. Det är ett unikt material som är perfekt att försköna dina väggar med. Nonwoven är ett extremt elastiskt material och tack vare detta så är Cement tapeterna lätta att sätta upp på väggen. Eventuella märken i väggen blir osynliga när du tapetserar med Cement tapeter. Vidare så bidrar även nonwoven Cement tapeter till ökad trivsel i hemmet eftersom de innehar akustisk. och termoisolerande egenskaper. Våra moderna Cement tapeter utmärker sig genom en innovativ design. Motivet måste vara reproducerbart och kvaliteten måste vara den absolut bästa. Detta för att alla produkteri Bimagos webbutik ska hålla samma höga kvalitativa nivå. Tack vare detta kommer Cement tapeter alltid återges på bästa möjliga vis i ditt hem. Upptäck Cement {originell - nya väggdekorationer i Bimago gallerier.

Cement tapeter tillåter dig att skapa unika amtofärer i alla rum

I vårt galleri Cement kommer du att hitta många ideer att inreda ditt rum med. Ett ovanligt Cement motiv låter dig dekorera vardagsrummet, sovrummet eller matsalen till precis så som du vill ha det. I webbutiken på Bimago i kollektionen Cement hittar du många fantastiskta motiv på moderna tapeter. Linjer, tegelstens- eller blommotiv är ett urval av våra kollektioner som med alls säkerhet kommer att dra både din och dina vänners uppmärksamhet till sig - originella motiv som tapet hjälper dig att skapa en trendig atmosfär i din lägenhet. Våra moderna Cement tapeter är väggdekorationer som kommer att förvandla en tråkig vägg till något inspirerande. Om du letar efter efter enaståendeväggdekorationer så är Cement tapeter helt säkert skräddarsydda för just dig. Ett artistiskt motiv kan förvandla ett vardagsrum till en fantasifylld estetisk vision.