bimago
-30% på rumsavdelare och canvastavlor Erbjudandet gäller till 27.10.2020 Upptäck

Tapeter Cement för vardagsrum, kök och sovrum

5 produkter tillgängliga i denna kategori

Tapet Concrete Road
från
351,00 kr
Tapet Concrete Road
Tapet Concrete Galaxy
från
351,00 kr
Tapet Concrete Galaxy
Tapet Raw Elegance
från
351,00 kr
Tapet Raw Elegance
Tapet Concrete Trail
från
351,00 kr
Tapet Concrete Trail
Tapet Concrete Timber
från
351,00 kr
Tapet Concrete Timber

Tapeter Cement - intressanta dekorationer för väggar

Våra moderna Cement tapeter har designats för moderna rum som följer de senaste trenderna . Denna otroliga effekt kan fås tack vare Cement som kommer att väcka uppmärksamhet med sitt utseende. Cement är ett motiv för de som letar efter ovanliga lösningar till sin lägenhet. Tack vare vår kollektion av moderna tapeter Cement kan du skapa en underbar atmosfär som kommer att förvåna både dig och dina gäster. I kollektionen finns tapeter Cement i olika konfigurationer av färger. Flerfärgade motiv och de mest färgrika passar utmärkt för vardagsrum, sovrum eller arbetsrum. Cement flerfärgade < b>kommer att ge fantasi och en skvätt färg till atmosfären. Andra Cement tapeter i denna kollektion {använder mer nyktra kombinationer kombinerar mer nyktra färger för ett elegant mönster på väggen. Med ett ett så varierade utbud av tapeter Cement kan du para ihop tapeter oavsett miljö du har hemma. Tack vare den unika designen så kommer Cement tapeten att bli en fascinerande dekorativ accent i ditt hem. Välkommen in och se en vacker kollektion av Cement tapeter där du kan hitta många idéer att försköna ditt hem med.

Show More Show Less

Tapeter Cement i en underbar kollektion

Tapeten har funnits i över 200 år för att dekorera hus och lägenheter över hela världen med sin moderna design erbjuder oss helt nya möjligheter att inreda med. Moderna tapeter Cement är bra exempel på detta. Intressanta mönster med Cement inspirerad av Cement är en förbättrat version av de föregående tapeterna som i de flesta fall hade en underordnad roll. Nutida tapeter är färgstarka och raffinerade som utgör den fantasifulla accenten. Av just denna anledning riktar sig dekorativa tapeter till dem som söker interessanta dekorativa lösningar med originella effekter i sin lägenhet. I kollektionen Cement hittar du moderna tapeteratt välja bland. Cement är ett element som förenar dessa produkter. Detta betyder inte att produkterna är likadana. Bland våra moderna med Cement du kan hitta kvinnliga motiv som kommer att passaväl in hall och skapa fantastiska effekter. Det är värt att besöka Bimago och upptäcka våra senaste Cement tapeter i kollektionen.

Cement tavlor - upptäck deras unika karaktär

Moderna Cement tapeter i Bimago webbutik är tillverkade i nonwoven. Det är ett speciellt material som är perfekt att inreda dina väggar med. Nonwoven är ett mycket elastiskt material och på grund av detta så är Cement tapeterna lätta montera på väggen. Eventuella ojämnheter i väggen döljs effektivt när du tapetserar med Cement tapeter. Utöver detta så bidrar även nonwoven Cement tapeter med ett bättre klimat i hemmet eftersom de har akustisk. och termoisolerande egenskaper. Våra moderna Cement tapeter utmärker sig genom en trendig design. Motivet måste vara repeterbart och kvaliteten måste hålla högsta nivå. Detta för att alla produkteri Bimago galleriet ska hålla samma höga kvalitativa nivå. Tack vare detta kommer Cement tapeter alltid återges på bästa sätt på dina väggar. Upptäck Cement {unika - en ny era av tapeter.

Cement tapeter tillåter dig att inreda unika amtofärer i alla rum

I kollektionen bland tapeter Cement kommer du att upptäcka många dekorativa inspirationer att inreda ditt rum med. Ett okonventionellt Cement motiv låter dig inreda vardagsrummet, sovrummet eller matsalen till precis så som du vill ha det. Här på Bimago i kollektionen Cement hittar du många fantastiskta motiv på moderna tapeter. Trästruktur, djur- eller blommönster är ett urval av våra kollektioner som med alls säkerhet kommer att dra både din och dina vänners uppmärksamhet till sig - artistiska motiv som tapet hjälper dig att skapa en moderiktig atmosfär i ditt hus. Våra moderna Cement tapeter är väggdekorationer som kommer att förvandla en trisst vägg till något inspirerande. Om du letar efter efter enaståendeväggdekorationer så är Cement tapeter definitivt som gjorda för dig. Ett unikt motiv kan förvandla ett sovrum till en önskvärd estetisk vision.