inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på fototapeter till 2023.09.26 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapeter med lama

Filter

Filter

Färg

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Lama in Love
från
356,85 kr
509,85 kr
-30%
Tapet Soft Llamas
från
356,85 kr
509,85 kr
-30%
Tapet Llamas and Rainbows
från
356,85 kr
509,85 kr
-30%
Tapet Smiling Llamas
från
356,85 kr
509,85 kr
-30%
Tapet Alpacas and Cacti
från
356,85 kr
509,85 kr
-30%
Upptäck tapetkollektionen med lama och alpacka på bimago. Välj mellan en lama tapet eller en lama tapet och hitta den perfekta designen för dig, skapad av våra designers! Lamor är intressanta varelser. Om de är vana vid att umgås med människor är de mycket vänliga och snälla i sällskap. Översocialiserade lamor i sin ungdom behandlar dock människor som sina vänner, dvs. som varandra, vilket innebär skoj och olika former av styrkekonkurrens.

Tapeter med lamas - unika väggdekorer

Lamas är fantastiska djur som inte bara barn älskar. Därför är det inte så konstigt att de också används som dekorativa motiv. Tapeter med lamas är vackra dekorationer också idealiska för andra delar av huset, inte bara för barnrummet. Tack vare den unika grafiken och de djärva färgerna presenterar de sig perfekt på väggarna. Om du letar efter intressanta dekorativa lösningar är motiv av lamas det senaste inom heminredning. Upptäck Bimagos kollektion där vi tog inspiration från de mest populära djurmotiven.

Tapeter med lamas i barnrummet

I barnrummet saknas det knappast leksaker och färgglada tillbehör så det är därför värt att välja mjukare färger än befintliga möbler och dekorationer. Våra tapeter med lamas är idealiska för den här typen av inredning. Pastellfärger kommer att perfekt komplettera inredningen i barnrummet. På Bimago hittar du produkter som passar både flickor och pojkar. Upptäck tapeter med lamas och välj bland de många motiven i vår kollektion! Gör dina barn lyckliga och förvandla deras rum med lama tapeter.