tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Openwork wings, Nr 89333

Tapet Openwork wings, Nr 89333

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Openwork wings"

Unika tapet "Openwork wings" i kategorin Djur är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Openwork wings" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Openwork wings" är: natur, abstrakt, djur, insekter oraz tapeter.

Moderna tapet "Openwork wings" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Openwork wings" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Openwork wings" är Beige. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Openwork wings" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Openwork wings" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Djur samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Openwork wings" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.