inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på tapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Tapeter med fiskar

Filter

Filter

Färg

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Colourful Shoal
från
321,12 kr
535,32 kr
Tapet Fish Counting
från
321,12 kr
535,32 kr
Tapet Fish Among Flowers
från
321,12 kr
535,32 kr
Tapet Sea Shoal
från
321,12 kr
535,32 kr
Tapet Watercolour Fish
från
321,12 kr
535,32 kr
Tapet Oriental fish
från
321,12 kr
535,32 kr
Tapet Asian motif
från
321,12 kr
535,32 kr
Tapet Red fish
från
321,12 kr
535,32 kr
Är du fascinerad av fiskar? Vill du beundra dem varje dag utan att behöva ha ett akvarium i ditt hem? Leta efter fisktapeter eller tapeter med fiskdesign som för in undervattensvärldens magi i ditt rum! På bimago erbjuder vi både färgglada motiv som ger liv åt ditt rum och tapeter i mer dämpade färger. Fisktapeter kan bli en fantastisk dekoration inte bara för interiörer och kontor, utan även för restauranger och hotell vid havet. Välj det tema som passar dig bäst och dyka ner i det djupa havet!

Tapeter med fiskar - upptäck denna otroliga undervattensvärld

Motiv med fiskar och andra havsdjur är ett nytt tema i designvärlden. Vår helt nya kollektion innehåller tapeter för alla typer av rum såväl för vuxna som för de allra yngsta. Tack vare dessa dekorationer kan du känna att du befinner dig i havets djup. Fiskar på tapeter är ovanliga och grafiska mönster som passar perfekt i modern inredning. Upptäck kollektionen av tapeter med fiskar, delfiner och andra intressanta havsdjur och skapa en helt ny känsla som kommer att bli uppskattad av alla!

visa mer visa mindre

Tapeter med fiskar - ett rum med havskänsla

Havet kan ha många teman: låt oss titta närmare på marina färger, till exempel blått och vitt, eller dekorer med marina accenter. En intressant lösning för personer som letar efter tillbehör i denna stil kommer att vara tapeter med fiskar. Motiv med fiskar, delfiner och andra marina accenter kommer att skapa en harmonisk och modern känsla. Minimalistiska tapeter i marina färger? Ja, varför inte! Tack vare det stora utbudet av motiv i denna kollektion hittar du många varianter av färger och stilar som uppfyller alla dina behov. Dekorer såsom delfiner i barnrummet eller fiskar på sovrumsväggen kommer att förflytta dig till en annan dimension. Om hela familjen älskar den marina stilen hittar du perfekta lösningar hos oss på Bimago för att skapa en unik interiöroch i den stil som passar dig bäst.