inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapeter monstera

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Monstera är en populär växt som finns i många hem. Det är inte konstigt att monstera-temat är populärt i inredningen! På bimago erbjuder vi bland annat monstera tapeter som fungerar i nästan alla typer av layout. Monstera-bladens saftiga grönska ger liv åt ditt rum och har en lugnande effekt. Monstera tapeter och monstera blad tapeter kan vara ett originellt tillägg till ditt vardagsrum eller sovrum!

Monsteratapeter

Vill du ha en exotisk inredning?! Välj vår monstera tapet. Du får en dekoration med en unik och innovativ stil. På bimago hittar du ett stort urval av motiv och stilar. Du kan använda den här typen av tapeter i hem som är inredda i en minimalistisk eller skandinavisk stil samt i interiörer som är inredda i en klassisk eller glamorös stil. Använd tapeter i vardagsrummet, sovrummet eller på kontoret och förändra inredningen radikalt. Tack vare våra protavlater kan du enkelt och billigt få ett innovativt utseende. Tapeter är också en stor framgång som en presentidé till en vän eller släkting! Köp protavlater från bimago och skapa dina egna personliga kompositioner! Besök bimago och köp dina favoritprotavlater!


 

Monstera tapeter och andra tropiska växter

Förvandla dina väggar med våra tapeter med monstera och andra tropiska växter. Den här typen av dekoration är inte bara perfekt för hemmen, utan även för väggar på offentliga platser, t.ex. spa, kontor, resebyråer och restauranger. Monstera och andra tropiska växter ger dina väggar färg och en exotisk känsla. Skapa ditt eget lilla tropiska paradis med våra underbara motiv. Våra protavlater är en enkel och billig lösning för att radikalt förändra utseendet på din inredning. Bimago tapeter är lätta att applicera och lätta att ta bort! Missa inte bimagos fantastiska erbjudanden, besök oss och ta en titt på resten av de dekorativa protavlaterna i vårt utbud.