inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på tapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Moderna tapet Colourless Leaves Nr 114647

Taggar: #tapeter

Moderna tapet Colourless Leaves Nr 114647

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Colourless Leaves"

Tapet "Colourless Leaves" i kategorin Botaniska är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Colourless Leaves" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Colourless Leaves" är: tapeter.

Moderna tapet "Colourless Leaves" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Colourless Leaves" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Colourless Leaves" som en tvättbar tapet "Colourless Leaves", som låter dig utsmycka ditt kök eller badrum. av färgerna på tapet "Colourless Leaves" är Beige. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Colourless Leaves" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Colourless Leaves" och andra tapeter ifrån kategorin Botaniska samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Colourless Leaves" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven tyg med en vikt på 110 g / m²
Monteringsmetod: Kant till kant
Yta: Halvmatt
Leveranssätt: En rulle bestående av bekvämt installerade 50 cm breda vådor. Totala bredden är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med hjälp av lim för non-woven tapeter
Valfria tillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstape, tapetlim, tapetborste, limborste, utnämningsborste, tapetkit
Rengöringsmetod: Använd en lätt fuktad trasa utan rengöringsmedel. Skrubba inte
Certifikat: CE