inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapeter pioner

Filter

Filter

Färg

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Dazzling Fragrance
från
267,66 kr
535,32 kr
Tapet Spring Beauty
från
267,66 kr
535,32 kr
Tapet Balanced Green
från
267,66 kr
535,32 kr
Tapet Variety of Colors
från
267,66 kr
535,32 kr
Tapet Illuminated Fragrance
från
267,66 kr
535,32 kr
Tapet Mix of Species
från
267,66 kr
535,32 kr
Pioner är en av de mest populära trädgårdsblommorna. De är vanligtvis vita eller rosa, mer sällan gula. Pioner symboliserar rikedom, elegans, lycka och välstånd! För oss blev dessa blommor en inspiration för att skapa en kollektion pioner fototapeter från bimago, tack vare vilka du kan njuta av en romantisk atmosfär i ditt sovrum, vardagsrum eller skönhetssalong! I vårt utbud hittar du dekorationer som passar både till rum i modern stil och till rum med vintagekänsla.

Piontapeter

Är du uppmärksam på detaljerna i en design? Fokuserar du på blommiga motiv och vill uppnå en mer romantisk känsla? Här är vårt förslag! Tapetkollektionen med pioner är idealisk om du vill glädja ögat genom att skapa en elegant väggdekoration. Varför ska du välja denna typ av blomma? Rosa nyanser hjälper dig först och främst att skapa ett mysigt utrymme där en mycket romantisk atmosfär dominerar. Du kan förverkliga den här stämningen i sovrummet eller på ett kafé, vilket framhäver karaktären hos just det här rummet. Och för det andra kan du skapa en klassisk eller vintage stil med tapeter med pioner-design. Om du vill ha originalitet och mod i designvärlden ska du bestämma dig för en total look. Hur gör man det? Tapeter med stora pioner i samma mönster kan hängas på väggarna i samma rum. För att diversifiera utseendet på väggarna i hela huset kan du placera denna typ av dekoration med olika motiv i många rum.


 

Designtapeter med pioner

Du vet hur pioner ser ut och du tror inte att deras utseende förvånar dig? Ingenting kan vara mer fel, för det är just mångfalden som utmärker vår kollektion av piontapeter. Bläddra igenom vår katalog med olika storlekar, färger och mönster. Allt detta gör hemmet stilfullt och varmt, men först och främst inrett i linje med din smak. Designtapeter med pioner kan visa både stora, blommande blommor och små, känsliga blommor. Kom ihåg att pioner-designtapeter tillverkas i ett stort antal färger som utökar de dekorativa möjligheterna. Mörka färger passar bäst i större interiörer, medan ljusa färger kan lysa upp och utvidga rummet på samma gång. Pioner är verkligen mycket graciösa och estetiskt tilltalande för ögat, och det här värdet skulle passa bra i en frisör- eller skönhetssalong, där dina kunder kommer att uppskatta den detaljerade stilen. Med Bimago kommer du att förändra din inredning!