inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapeter äng

Filter

Filter

Färg

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Bouquets
från
321,12 kr
535,32 kr
Tapet Mallows and Other Flowers
från
321,12 kr
535,32 kr
Tapet Flowery Wealth
från
321,12 kr
535,32 kr
Tapet Poppy Meadow
från
321,12 kr
535,32 kr
Tapet Watercolour Flowers
från
321,12 kr
535,32 kr
Tapetkollektionen ängar från bimago är ett perfekt komplement till alla rum! Ett brett utbud av mönster inspirerade av naturen och vilda blommor finns i mjuka nyanser och djärva färger som passar både moderna och klassiska inredningar. Ängstapet med blommor är en komposition av blommor på en vit bakgrund. Tapeten passar perfekt i alla rum: delikata blommönster ger sovrummet och köket en finess, men passar också perfekt i kommersiella lokaler.

Designtapet med ängar

Tapeten med gräsmattedesign är en riktig bestseller! Om du vill känna dig som om du befinner dig mitt i naturen kommer detta val att glädja dig. Tapeten är inspirerad av naturens värld, vilket är ett populärt och universellt tema, så den passar praktiskt taget in i vilken inredning som helst. Synen av en maskros eller solkyssta blommor väcker minnen av långa sommardagar. Om du vill ha dem med dig hela tiden kan du sätta in ängsmotivet i din heminredning. På så sätt kommer dina väggar att få ett fräscht och modernt utseende. Tapeter med ängsmönster ger din inredning en lätt känsla. Detta värde är viktigt för dem som älskar boho- eller scandi-boho-stilen. Kom ihåg att det ibland räcker med en accent för att framhäva din valda trend, och ängstapeter spelar en viktig roll för att förvandla din inredning.


 

Ängstapet

Tapeter med ängar är en mycket estetisk dekoration, så de kommer att förhöja utseendet i vilket rum som helst. Naturen har en stark kraft, eftersom den lugnar och är det som många människor drömmer om. Tack vare ängstapeter kan du njuta av avkoppling i dina fyra väggar. Var ska man sätta ängstapetdesignen? Det här utseendet passar bra i alla rum, så du bör inte vara rädd för att göra ett misstag. Den moderna designens värld är öppen för olika dekorativa lösningar. En av dem skulle kunna vara designtapeter i form av blomsterängar, och det är inget konstigt, eftersom naturmotivet kom in i designvärlden för många år sedan. De används oftast i minimal eller skandinavisk stil, men ängstapeter framhäver en estetisk aspekt i alla typer av inredning. Är du övertygad i det här läget? Vänta inte och upptäck den här kollektionen! På Bimago har vi tänkt på olika varianter av färger, storlekar och mönster för att tillgodose dina behov.