inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Rumsavdelare -35% rabatt Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Rumsavdelare - antal delar

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Rumsavdelare Solid Beige [Room Dividers]
från
1 070,55 kr
1 647,09 kr
-35%
Rumsavdelare Solid Black [Room Dividers]
från
1 070,55 kr
1 647,09 kr
-35%
Rumsavdelare Untamed Nature [Room Dividers]
från
1 070,55 kr
1 647,09 kr
-35%
Rumsavdelare Lightness of Leaves II [Room Dividers]
från
1 423,89 kr
2 190,69 kr
-35%
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 33
 5. 63
Rumsavdelare är en underskattad hjälte i heminredningen. Oavsett om du vill lysa upp ett tomt hörn, införa ett iögonfallande motiv i rummet eller organisera ett privat utrymme för dig eller barnen är en dekorativ rumsavdelare det bästa valet! På bimago har vi ett urval av rumsavdelare i olika segment, storlekar och stilar, från traditionella till moderna. Oavsett vilken typ av rumsavdelare du väljer kan du komplettera din inredning med bimago.

Sovrumsavdelare i flera delar

Vill du dela upp utrymmet i ditt sovrum?! Bimago har den rätta lösningen för dig. I vår katalog hittar du olika sovrumsavdelare med olika artikelnummer. Du kan välja rumsavdelare med två dörrar, tre dörrar och till och med fem dörrar. Förutom det stora urvalet av storlekar erbjuder vi dig också ett brett urval av mönster och teman. Du hittar rumsavdelare i industriell stil, glamour och till och med med barnmotiv. Tack vare detta kan du separera områden i både vuxen-, tonårs- och barnrummen. Slutligen kan du enkelt och billigt dela upp utrymmen och du behöver inte göra stora förändringar i möblerna. Missa inte bimagos fantastiska erbjudanden, besök vår sektion om rumsavdelare och välj rätt produkt för dig! Vi vill också påminna om att våra produkter också kan vara framgångsrika som presentidéer.


 

Rumsavdelare från Bimagos kollektion

När du bestämmer dig för att förändra din inredning finns det inget enklare sätt än att använda en vikbar rumsavdelare från Bimagos kollektion. Om du vill skapa ett kompakt privat utrymme kan du välja mellan ett brett utbud av 3-delad rumsavdelare. Till synes liten kan en sådan rumsavdelare göra underverk. Arbetar du hemifrån? Med en rumsavdelare kan du enkelt separera arbetsutrymmet. Med våra vikbara rumsavdelare introducerar du dessutom en snygg grafik i din inredning. När du överväger större utrymmen rekommenderar vi att du väljer en 5-delad rumsavdelare - med liknande lätthet kan du praktiskt taget skapa två rum där det bara fanns ett. Sällan kan du hitta en vägg som kan flyttas så enkelt. Med en 5-delad rumsavdelare bygger du avskildhet oavsett om du vill ha ett fridfullt, litet bibliotek eller avskärming av ditt barns lekutrymme. En sak är säker - du kommer att bli förvånad över hur mycket en enkel vikbar rumsavdelare kan förändra i ditt hem.

Antalet paneler som utgör rumsavdelarna

En dekorativ rumsavdelare separerar perfekt olika områden i rummet, ger avskildhet och döljer det du inte vill visa för andras ögon. Men för att rumsavdelaren ska kunna fylla sin funktion till 100 % måste dess dimensioner anpassas till det utrymme där den ska placeras. På bimagos utbud hittar du 3- eller 5-delade rumsavdelare, vilket gör att du enkelt kan välja det alternativ som passar dig. En tredelad rumsavdelare, som mäter 172x135 cm, kan framgångsrikt avskilja vardagsrummet från matsalen eller olika arbetsstationer och kan även användas som omklädningsrum i en butik eller på ett läkarkontor. Den femdelade rumsavdelaren, som är 172 cm hög och 225 cm bred när den är öppnad, är perfekt för stora rum och kan användas när du vill täcka en stor del av inredningen. Om du behöver en ännu större gardin kan du kombinera flera väggar eller placera rumsavdelare med samma mönster, men i olika storlekar, inom ett utrymme, t.ex. ett öppet kontor.