inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Utagawa Hiroshige

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Utagawa Hiroshige, eller Andō Hiroshige, anses vara en av de mest kända japanska konstnärerna, grafikerna och ukiyo-e-skaparna. De flesta av hans verk skapades med hjälp av träsnittsteknik. I början av sin konstnärliga karriär målade han främst porträtt, men koncentrerade sig senare på landskap. För de som älskar japansk originalkonst erbjuder vi reproduktioner av Utagawa Hiroshige från bimago, som ger harmoni inomhus!

Tavlor av Utagawa Hiroshige

Utagawa Hiroshige var en japansk konstnär och gravör. Han var definitivt en mycket intressant konstnär på grund av att han ville närma sig den västerländska stilen genom att studera den. Han definierades som en av 1800-talets största japanska landskapskonstnär och Utagawa Hiroshiges reproduktioner har olika motiv som sträcker sig från skådespelare till krigare, från kurtisaner till naturen, som var konstnärns verkliga passion, som alltid älskade att måla den för vad den är. I Utagawa Hiroshiges tavlor är det västerländska inflytande som konstnärn studerade och omsatte i praktiken i sina verk starkt märkbart, vilket dock gör hans verk helt japanska och omisskännliga. Det framgår tydligt av Utagawa Hiroshiges reproduktioner att de landskap han avbildar är hans japanska landskap, men med en mer västerländsk teknik.

Reproduktioner av Utagawa Hiroshige

Om du har gillat de Utagawa Hiroshige-reproduktioner som vi har erbjudit har vi andra goda nyheter för dig, till att börja med det faktum att du kan välja storleken på din tavla, även om du vill ge en gåva och inte känner till utrymmet i personens hus, kan du välja den minsta storleken och gå ur vägen. Dessutom trycks alla Utagawa Hiroshige-tavlor med giftfri och luktfri toner, vilket är säkert för din hälsa, och motiven täcker även hörnen på tavlan (som vi påminner dig om är en italiensk duk!) så du behöver inte köpa en fotoram till dina berömda Utagawa Hiroshige-tavlor, och inte bara det, för alla dessa fantastiska nyheter gäller alla tavlor i alla kollektionar. Sist men inte minst kan du också köpa spikarna och krokarna som behövs för att hänga upp ditt konstverk tillsammans med tavlan.