inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.02.09 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavlor av Tiziano

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Ecce Homo
från
504,00 kr
Canvastavla Titian
från
504,00 kr
Canvastavla Flora
från
504,00 kr
Canvastavla Danae
från
504,00 kr
Canvastavla Ecce Homo
från
504,00 kr
  1. 1
  2. 2
Titian - den största konstnären i den venetianska skolan och en av de mest framstående personerna inom målarkonsten. Under en mycket lång och produktiv karriär dominerade han konsten i Venedigs guldålder och arbetade även för många berömda uppdragsgivare i Italien. Hans tavlor har haft ett djupt och bestående inflytande på den europeiska konsten. Titians konst gör det möjligt för oss att förstå den talang som skakade Europa för ett halvt årtusende sedan. Titian-reproduktioner från bimago är tillgängliga för alla som uppskattar konst!

Canvastavlor av Tiziano

Tiziano Vecellio, ibland bara känd som Tiziano, var en konstnär och en viktig figur inom den venetianska skolan. Tiziano var framför allt mästare av ljus och färg. Han använde den flamländska känslan för detaljer på jakt efter effekter av ljus och färg. Under sin karriär gjorde han fresker och oljemålningar. I Tiziano canvastavlor finns främst teman hämtade från mytologin och Bibeln, men utöver detta skapade han också landskap. Mytologiska motiv var ofta en förevändning för att skildra nakna kroppar i konstverken.

Visa mer Visa mindre

Konstreproduktioner av Tiziano

På Bimago hittar du många reproduktioner av konstnärernas konstverk. En canvastavla av Tiziano är perfekt för att inreda interiörer i klassisk stil. Om du älskar religiösa och mytologiska teman rekommenderar vi att du söker på vår hemsida efter reproduktionerna. På ett prisvärt sätt kommer du att göra ditt hem riktigt speciellt och förfinat. Följande reproduktioner är perfekta att hänga upp i ett vardagsrum eller sovrum. Tavlorna som avbildar porträtt är lämpliga för vardagsrum eller kontor medan arbeten med religiösa eller mytologiska teman är perfekta för ett sovrum. Tack vare konstnärens skicklighet i att hantera ljus och färger behöver konstverken inte ytterligare belysning. Konstnärens uppmärksamhet på detaljer gör att du kan göra ditt hem speciellt utan att behöva lägga till andra dekorativa element. Konstälskare kommer att kunna beundra konstreproduktionerna av tavlorna från denna stora mästare i sina egna hem. Genom att hänga upp ett av dessa underbara konstverk visar du din förfining och goda smak. Den som betraktar dessa tavlor i ditt hem kommer att bli förvånad minst sagt.