inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Simone Martini

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla The Annunciation to Mary
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Mary with Child
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Virgin and Child
från
361,17 kr
555,75 kr
Canvastavla The fire miracle
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Maesta
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Maesta
från
327,60 kr
504,00 kr
Simone Martini var en italiensk konstnär vid 1200- och 1300-talets slut och en av de viktigaste representanterna för det sienesiska konsten. Hans verk dominerades av religiösa teman. Martinis tavlor kännetecknades ofta av sofistikerade stenciler och förgyllning. Om du vill beundra den italienska konstnärns konst utan att lämna hemmet, dekorera dina rum med Simone Martini-tavlor från bimago! Originalmotiv som canvastavlor från den här kollektionen ger den ursprungliga karaktären till ett mysigt sovrum eller kontor.

Tavlor av Simone Martini

Simone Martini var en stor italiensk konstnär, ett stort namn som italienarna är stolta över. Han är definitivt inte ett av de mest kända namnen, men definitivt ett av de mest intressanta namnen som arbetade främst under 1300-talet, och just för att han inte är bland de mest kända (och studerade) namnen ville vi ägna honom ett utrymme genom att visa dig Simone Martini-reproduktioner. Under den period som Martini arbetade spelade religionen en viktig roll i människors liv, och därför har många av Simone Martinis olika tavlor religionen som huvudtema. Ett av de mest avbildade motiven i konstens historia, och som du också hittar i det stora urvalet av berömda Simone Martini-tavlor, är Madonnan med barnet. Intressant är barnets position, som tittar bort från sin mor, och vi kan se den typiska representationen av medeltida figurer.

Simone Martini-reproduktioner

Vi presenterar ett brett utbud av Simone Martini-tavlor som du kan anpassa som du vill, till exempel genom att börja med storleken. När du köper en tavla av den sienesiska konstnärn på bimago kan du också välja den storlek du föredrar, perfekt för dem som inte har mycket utrymme hemma och det som finns kvar är inte mycket, men det är inte allt eftersom du också kan välja om du vill följa med Simone Martini-reproduktioner genom att också köpa krokarna och spikarna som används för att hänga upp dem. De goda nyheterna slutar inte där, eftersom motiven av Simone Martini-reproduktioner även täcker hörnen på tavlan så att du inte behöver köpa en fotoram och kan hänga Martinis verk direkt på väggen. Nu behöver du bara springa för att titta och upptäcka alla Martini-tavlor som vi erbjuder.