inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Robert LeFevre

Kategorier
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Desiree Clary
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Louis XVI
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Marie-Louise
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Nicolas-Charles Oudinot
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Portrait of Napoleon
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Marie Pauline Bonaparte
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Napoleon Bonaparte
från
327,60 kr
504,00 kr
Robert Lefevre var en fransk konstnär i slutet av 1700- och 1800-talet. Hans arbete var starkt influerat av Jacques Louis Davids verk. Lefevre målade religiösa och historiska porträtt samt canvastavlor. Hans verk kan nu beundras på många europeiska museer - i Versailles och på Louvren. Men om du vill komma i kontakt med konstnärens konst utan att lämna hemmet kan du dekorera dina väggar med Robert Lefevre-reproduktioner från bimago!

Tavlor av LeFevre

Robert LeFevre var en fransk konstnär vid sekelskiftet mellan 1700- och 1800-talen, en av de mest blomstrande tiderna för det europeiska konstet, men särskilt för det franska konstet. Liksom många av tidens konstnär var LeFevre också mycket förtjust i att måla porträtt, men han var inte bara berömd för det, för bland LeFevres tavlor hittar man ofta historiska och religiösa motiv, kort sagt, man hittar ofta tidens personligheter. De som gillar genren får inte missa de olika berömda LeFevre-tavlor som erbjuds. Ett av de mest lyckade porträtt som vi föreslår är utan tvekan det porträtt som är tillägnat Pauline Bonaparte. I tavlan märker man genast kvinnans styrka och stränghet, en kvinna som växte upp med en man med samma karaktär, nämligen Napoleon Bonaparte. LeFevre-reproduktioner är en värdefull produkt som du förtjänar att äga och hänga i ditt hem.

LeFevre-reproduktioner

Har du hittat den LeFevre-tavla som bäst motsvarar din smak, men är rädd att du inte har tillräckligt med utrymme i ditt hem och är nära att ge upp köpet? Gör inte det, för i vår butik hittar du alla möjliga och tänkbara lösningar, eftersom alla LeFevre-reproduktioner inte har någon fast storlek, du kan välja din egen. För porträtttavlor är den minsta storleken 20x27 cm, så du kan köpa LeFevre-tavlor i lugn och ro eftersom du kan välja storlek på tavlan. Men de goda nyheterna slutar inte där, för förutom storleken på tavlan kan du också välja om du vill skriva ut på duk eller som en premiumversion, och dessutom täcker alla utskrifter av LeFevres reproduktioner även kanterna på tavlan så att du kan hoppa över att köpa en fotoram eftersom den blir perfekt som den är.