inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Reproduktioner Pieter Brueghel den yngre

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Pieter Brueghel den yngre är en flamländsk konstnär, äldsta sonen till 1500-talskonstnärn Pieter Brueghel den äldre. Han skapade främst landskap, religiösa verk och landsbygdsscener. Han målade också illustrationer av ordspråk. Pieter Brueghl den yngres dukutskrifter vinner fortfarande konstälskares hjärtan! Om du också uppskattar barockkonst kan du dekorera ditt hem eller kontor med reproduktioner av Pieter Brueghl den yngre från bimago!

Tavlor av Brueghel den yngre

Pieter Brueghel den yngre, kallad Underjorden, var en flamländsk konstnär. Han tillhörde en konsnärsfamilj och följde sin fars fotspår. Brueghel den yngres huvudtema är eldar och helveten, vilket är anledningen till att Brueghel den yngres reproduktioner skiljer sig mycket från hans fars och bror Jans. Dessutom är Pieter den yngre mycket fäst vid sitt hemland och sitt ursprung, vilket är anledningen till att det flamländska landskapet ofta återfinns i Brueghel den yngres tavlor, som är välkända och representerade av konstnärn. Dessa berömda tavlor av Brueghel den yngre tar dig också med på en upptäcktsfärd i dessa mindre kända länder, du kommer att kunna göra en vacker resa för att upptäcka de flamländska landskapen och traditionerna. Om allt detta fascinerar dig, föreslår vi att du går in på bimago och söker efter den tavla som bäst representerar dig eller som får dig att drömma.


Reproduktioner av Brueghel den yngre

Är du lite trött på att leta på olika webbplatser och bara hitta samma tavlor som du har sett om och om igen? Vill du köpa något nytt, originellt, nischat och samtidigt inte alltför seriöst? Vi erbjuder dig Brueghel den yngre reproduktioner av tavlor av den flamländske konstnärn. På vår webbplats hittar du också en sektion som är tillägnad hans far, eftersom familjen Brueghel var en familj där många konstnär och konstnärer i allmänhet föddes. I Brueghel den yngres tavlor ser man ofta en mängd människor som Brueghel också avbildar på ett humoristiskt sätt och med typiska flamländska drag och färger. Brueghel den yngres reproduktioner är mycket kaotiska men fulla av intensitet, så om du vill få in allt detta i ditt hem samtidigt som du spenderar lite pengar, ge dig själv en gåva och köp en tavla av den begåvade flamländska konstnärn Brueghel den yngre.