inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Reproduktioner Philippe de Champaigne

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Louis XIII
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla The Good Shepherd
från
361,17 kr
555,75 kr
Canvastavla Nativity
från
361,17 kr
555,75 kr
Canvastavla The Good Shepherd
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla The Annunciation
från
327,60 kr
504,00 kr
Realism, statisk komposition och en kall färgpalett är de viktigaste kännetecknen för Philippe de Champaignes tavla, en fransk konstnär från barocken. konstnärn gjorde porträtt där han fokuserade på en djupgående psykologisk analys, och där han troget återgav karaktärens fysionomi! Bland hans verk finns också religiösa tavlor. För alla de som älskar barocktavla erbjuder vi reproduktioner av Philippe de Champaigne från bimago!

Tavlor av Philippe de Champaigne

Philippe de Champaigne var en fransk konstnär från 1600-talet. Han övergav snart de barocktendenser som han hade utbildats i och föredrog en mer avvägd användning av färg och figurer. Detta kan ses perfekt i de olika Philippe de Champaigne-reproduktioner som du hittar på bimago. När vi tittar på tavlan "Stilleben med skalle" kan vi se en väl avvägd färg, när det gäller mänskliga figurer var konstnärn också en skicklig porträttkonstnär. Bland de olika porträtt som kan köpas i avdelningen för tavlor av Philippe de Champaigne finns det kanske mest kända porträttet av konstnären, nämligen det som är tillägnat kardinal Richelieu. I denna tavla ser vi den vanliga hieratiken av figurer och ansikten som är typisk för Philippe de Champaignes berömda tavlor där alla mänskliga figurer representeras enligt detta schema.


Reproduktioner av Philippe de Champaigne

Konstnärens olika tavlor är alla mycket suggestiva för en viss historisk period och ett visst område i Europa, som uppenbarligen är det franska området. Om du gillar denna genre rekommenderar vi absolut Philippe de Champaigne-reproduktioner, som förutom att de är mycket trogna mot originaltavlorna också är mycket välgjorda och omsorgsfullt tillverkade, och alla är produkter av hög kvalitet. Alla Philippe de Champaigne tavlor är färdiga uppspända på en ram, tryckta i full HD och utskriften täcker även hörnen på duken, vilket är helt italienskt, ramen är också gjord av mycket starkt trä och hjälper dig att hänga upp tavlan på väggen. Tryck av Philippe de Champaignes reproduktioner är gjorda av latex, och du kan också köpa de nödvändiga krokarna och spikarna för att hänga upp ditt utvalda mästerverk tillsammans med tavlan.