inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Berömda tavlor av Paul Signac

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Paul Signac var en fransk nyimpressionistisk konstnär vid sekelskiftet mellan 1800- och 1900-talet. Han skapade främst landskap och bland hans mest kända verk finns canvastavlor som "Saint Tropez" och "Pine". Hans verk kännetecknas av en harmonisk form och perfekt färgmättnad. Om du är intresserad av nyimpressionism kan du välja Paul Signac-reproduktioner från bimago, som berikar ditt rum med en konstnärlig ton! Dessa tavlor kan komplettera en mysig inredning.

Tavlor av Paul Signac

Paul Signac var en fransk bildkonstnär. Tillsammans med Georges Seurat lade han grunden för pointillism och divisionism. Förutom den neo-impressionistiska stil, som han är känd över hela världen för, visade Signac på grund av sin stora kunskapslust också intresse för andra konstnärliga strömmar och kom att experimentera med olika tekniker. I sina konstverk avbildade Signac främst medelhavslandskap. Ett av hans kännetecken är kombinationen av primärfärger i hans tavlor och användningen av pointillismstekniken.

Visa mer Visa mindre

Reproduktioner av Signac

Reproduktioner av Signac är en innovativ idé för att inreda interiörer. De kommer att vara perfekta för sovrum, vardagsrum eller hotellrum. Hem i modern stil är en perfekt miljö för konstnärens innovativa canvastavlor. Soffbord i glas, moderna möbler och metallprydnader är perfekta att kombinera med Signacs konstverk för att göra inredningen speciell. Placera canvastavlorna på ljusa väggar och på väl upplysta platser för att framhäva de levande färgerna. Om du äger en restaurang, kan du prova att inreda rummen och badrummen med våra reproduktioner av Signac. Skapa en miljö inspirerad av franska restauranger för en genuin atmosfär. Gör om miljön på ett orginellt och prisvärt sätt! Den speciella färgblandningen som används av konstnären kompletterar rummet utan att ta till ett överflöd av övriga prydnader. Letar du efter en orginell och bra present åt någon du tycker om? Sök i vår katalog under Signac! De är perfekta som gåvor för t.ex. bröllop och årsdagar.