inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Oskar Zwintscher

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Willow Trees by Night
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Die Melodie
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Seldportrait with death
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Lenzfreude
från
361,17 kr
555,75 kr
Canvastavla Portrait in flowers
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Sehnsucht
från
361,17 kr
555,75 kr
Canvastavla Gold und Perlmutter
från
361,17 kr
555,75 kr
Canvastavla Zwischen Schmuck und Lied
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Selbstbildnis
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Der Tote am Meer
från
327,60 kr
504,00 kr
Oskar Zwintscher var en tysk konstnär, representant för jugendstilen och professor vid konsthögskolan i Dresden. Han gjorde canvastavlor, bland vilka porträtt, nakenbilder och genrescener dominerar! Han är också författare till illustrationer och annonser. För alla de som älskar Art Nouveau rekommenderar vi Oskar Zwintscher-reproduktioner, som gör att du kan bjuda in konst med stort K i ditt hem. Bimagos canvastavlor passar till moderna interiörer med jugendakcenter!

Tavlor av Zwintscher

Oskar Zwintscher var en tysk konstnär och illustratör, han var också en "ärkefiende" till impressionismen, så mycket att de kallade honom en "äkta son av medeltiden", vi erbjuder några av hans Zwintscher-reproduktioner i vår onlinebutik. Det finns många tavlor, som vi har nämnt, men en av de mest intressanta är säkert konstnärns självporträtt. När man tittar på det märker man genast att han är stram och allvarlig och att han har den stränghet som är typisk för den "mörka medeltiden". Zwintschers tavlor skiljer sig mycket från varandra, först och främst när det gäller färgerna, eftersom det finns tavlor med mörkare, dystra färger som "Guld och pärlemor", och sedan finns det Zwintschers reproduktioner som ligger någonstans däremellan och som leker med färgernas ljushet och dysterhet, Ett exempel är tavlan "Between Jewel and Song", och sedan finns det tavlor som är uppenbart glada och mycket färgstarka, som "Joy of Spring", där vi rör oss från lila till ljusgrönt, allt inramat av den blå himlen.

Zwintscher-reproduktioner

En av kvaliteterna med Bimago är att vi erbjuder dig många olika konstnär och att vi också erbjuder dig många tavlor av samma konstnär att välja mellan. Men kvaliteterna i vår butik slutar inte där, Zwintscher-reproduktioner, liksom alla andra på webbplatsen, kan köpas genom att välja storlek, så om du har funderat på att ge någon en gåva men inte är säker på om personen i fråga har tillräckligt med utrymme för att hänga upp de berömda Zwintscher-tavlorna behöver du inte längre oroa dig eftersom du kan välja den minsta storleken och du kommer att vara ute ur skogen. En annan kvalitet hos våra produkter som du hittar i Zwintscher-motiv är det faktum att trycket är på en italiensk duk, kilramen är också mycket starkt så att det inte orsakar några problem när det hängs upp, och trycket täcker också hörnen av tavlan, så du behöver inte köpa en extra ram.