inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Nicolas Poussin

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla The Storm
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla St. Cecilia
från
327,60 kr
504,00 kr
Nicolas Poussin var en barockkonstnär och samtidigt den mest framstående representanten för den klassiska trenden i 1600-talets franska konst. Han skapade främst canvastavlor med bibliska och mytologiska teman samt landskap. Ett av Poussins mest kända verk är tavlaen "Germanicus död". Om du är intresserad av denna franska konstnärs verk och vill beundra hans verk hemma eller på kontoret kan du dekorera din inredning med Nicolas Poussin-reproduktioner från bimago! Dessa tavlor kommer att vara perfekta!

Tavlor av Nicolas Poussin

Nicolas Poussin var en fransk konstnär, och som alla klassiker är Poussin mycket fäst vid stringens, logik och ordning, och detta är naturligtvis mycket tydligt i hans porträtt och i hans tavlor i allmänhet. Nicolas Poussins tavlor har mycket varierande teman, men under sin livstid skapade han flera mytologiska och flera bibliska tavlor, tavlor som gjorde honom känd i hela Europa. Bland de berömda Nicolas Poussin-tavlor som vi erbjuder på bimago utmärker sig en plein air-tavlorna, tavlor där landskapet vackert smälter samman med den mänskliga närvaron, men en av de mest framgångsrika Nicolas Poussin-reproduktionerna är säkert konstnärns självporträtt, som du givetvis också hittar i vår butik! Om du vill äga ett självporträtt av en stor konstnär, varför inte köpa det här av Nicolas Poussin?

Reproduktioner av Nicolas Poussin

Alla tavlor av Nicolas Poussin är perfekta att hänga i vilket rum som helst, det finns inget rum som är mer eller mindre lämpligt, men vi vill ge dig några råd, som du naturligtvis kan acceptera eller inte. Nicolas Poussin-reproduktionerna har mycket med landskap att göra, färgerna är mycket balanserade så att den ena inte täcker den andra, vilket är anledningen till att vi rekommenderar att de hängs upp i vardagsrummet. Nicolas Poussin-reproduktioner där människofiguren står i mitten av tavlan skulle passa fint i sovrummet eller, ännu bättre, i en stor hall. Färgerna är definitivt styrkan i Nicolas Poussins tavlor, och därför kommer de att harmonisera väl med sin omgivning. Låt dig inspireras, det som ditt hjärta säger dig är det rätta svaret och sedan kan du placera dem där ditt hjärta säger dig det.