inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18

Max Liebermann - Konstreproduktioner och Copyart av de mest berömda konstnärerna

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Gerhart Hauptmann
från
302,40 kr
504,00 kr
Canvastavla Blumenstauden
från
302,40 kr
504,00 kr
Canvastavla Selfportrait
från
302,40 kr
504,00 kr
Canvastavla Wannseegarten
från
302,40 kr
504,00 kr
Canvastavla Papageienallee
från
302,40 kr
504,00 kr
Canvastavla Bench
från
302,40 kr
504,00 kr
Canvastavla Polospieler
från
333,45 kr
555,75 kr
Canvastavla Kleinkinderschule
från
302,40 kr
504,00 kr
Canvastavla Stille Arbeit
från
302,40 kr
504,00 kr
Canvastavla Spielende Kinder
från
302,40 kr
504,00 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Max Liebermann var en tysk judisk konstnär, mest känd som ledare för den impressionistiska rörelsen i Tyskland och representant för Berlin-secessionen. Max Liebermanns reproduktioner är mycket lika Édouard Manets och återspeglar på ett skickligt sätt landskapens och karaktärernas verklighet, vilket visar konstnärens förståelse för realism! Hans canvastavlor finns i Eremitaget i S:t Petersburg och Metropolitan Museum of Art i New York, och de bästa reproduktionerna finns hos bimago!

Max Liebermann - liv och verk

Max Liebermann (1847- 1935), tysk konstnär och grafiker. Han var en av de mest kända tyska impressionisterna. Hans verk kan klassificeras som en övergång mellan 1800-talets konst och den moderna konsten under Wilhelmintiden och Weimarrepubliken. Fram till 1933 var han direktör för den preussiska konstakademin. Han målade främst landskap, porträtt, genrescener och religiösa scener. Han ägnade sig också åt etsningar.


 

Max Liebermann - kollektion av kända målningar

Max Liebermann uppskattas för sina innovativa idéer i sin konstnärliga produktion. Max Liebermanns kollektion av målningar på duk består av de mest kända verken av konstnären, som finns tillgängliga på bimago. Om du uppskattar den innovativa stil som Max Liebermann representerade i sina verk kommer du säkert att gilla den här kollektionen. I kollektionen "Max Liebermann" på bimago hittar du de viktigaste verken av denne konstnär. Max Liebermann hade en betydande inverkan på sin tids konst och fann anhängare till sin målarstil. Redan idag kan du välja en av hans reproduktioner som dekoration i ditt hem. Den höga kvaliteten på reproduktionerna garanterar att varje målning kommer att se bra ut i din inredning. Max Liebermann - Upptäck ett stort utbud av reproduktioner av denna konstnär och skapa konst i ditt hem med reproduktioner av hans målningar. I bimagogalleriet hittar du mer än 4 000 reproduktioner av kända målningar - vi bjuder in dig att upptäcka vårt stora utbud.

Max Liebermann - över 4000 reproduktioner av kända målningar i bimagogalleriet

Max Liebermann är en konstnär vars verk får svindlande priser och pryder väggarna i världens mest kända gallerier. Lyckligtvis är priserna på hans reproduktioner av målningar mycket låga i bimago-kollektionarna, så ditt vardagsrum, sovrum, vardagsrum eller arbetsrum kommer att få en elegant dekoration. Max Liebermann har uppnått ett perfekt konstnärskap och en originell stil i sina målningar, vilket vi har försökt återspegla i våra reproduktioner. Om du uppskattar hans verk kan du ta del av utbudet av reproduktioner av kända verk på bimago. I vårt galleri finns tavlor från Max Liebermann-kollektionen tillgängliga som högkvalitativa canvasutskrifter. Dessutom kan utvalda målningar beställas i Premium Print-teknik eller i form av handmålade motiv. Kollektionen "Max Liebermann" består av dussintals noggrant utvalda motiv där du säkert kommer att hitta en reproduktion för dig. Om du drömmer om en trendig väggdekoration kan en reproduktion av en målning säkert passa din smak. Vi rekommenderar Max Liebermann-kollektionen där du hittar den perfekta väggdekorationen för din inredning och en fantastisk idé för en present till någon du älskar.