inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Erbjudandet gäller till 29.04.2024

Masaccio tavlor

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla SS.Trinità
från
361,17 kr
555,75 kr
Canvastavla Holy Trinity
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla The Tribute Money
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla The Tribute Money
från
368,55 kr
567,00 kr
Canvastavla Madonna and Child
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla SS. Trinità
från
361,17 kr
555,75 kr
Canvastavla Peter in Cathedra
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Saint Peter in Cathedra
från
327,60 kr
504,00 kr
Exakt linjärt perspektiv, harmonisk komposition och uttrycksfull sparsamhet: detta är kännetecknen för tavlor av Masaccio, det vill säga Tommaso di Ser Giovanni di Simone. Denna italienska konstnär anses vara en av de största konstnärerna under den tidiga renässansen. Om du vill beundra hans verk utan att lämna hemmet, välj Masaccio-reproduktioner från bimago! Heliga motiv eller anatomiskt perfekta och realistiska representationer av människokroppen på duktavlor ger säkert ditt vardagsrum en originell karaktär.

Masaccio reproduktioner

Masaccio var en italiensk målare. Man bör komma ihåg att han var en av initiativtagarna till renässansen i Florens. Hans konst är rik på mjuka nyanser, full av ljus och naturalistiska element. Huvudtemat i hans verk är religiöst. Karaktärerna i hans verk har ansikten av människor i hans omgivning och är en del av hans liv. En av de figurer som förekommer mest frekvent i hans verk är hans mor. Masaccio utövade också porträttkonst.

Visa mer Visa mindre

Porträtt av Masaccio

Älskar du målningar med religiösa motiv? Reproduktioner av Masaccio är perfekta för dig! Han är en av de mest kända konstnärerna i denna genre och att ha ett av hans verk är en dröm för alla konstälskare. Med Bimago kan du få en av hans reproduktioner på ett enkelt och ekonomiskt sätt. Masaccio-reproduktioner är perfekta för att dekorera ditt vardagsrum. De bästa möblerna för den här typen av arbeten är i klassisk stil. Välj mörka möbler i massivt trä, häng upp sammetsgardiner och lägg sammetskuddar på sofforna. Komplettera rummet med ljuskronor och kristalldekorationer. Du ger din inredning en unik och speciell atmosfär. Den idealiska väggfärgen är ljus för att skapa en kontrast till målningarnas färger. Kom alltid ihåg att placera verken på väl upplysta och synliga platser så att de inte döljer sin skönhet. Vi rekommenderar att du lägger till LED-belysning för att få en ännu mer spektakulär effekt. När du kommer tillbaka från jobbet eller efter en lång dag full av åtaganden och trötthet kan du sitta i ditt vardagsrum och ta en kopp te och koppla av och beundra Masaccios fantastiska verk. Konst är ett av de bästa sätten att slappna av och hålla sinnet fräscht och aktivt.