inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Luca Signorelli

Kategorier
Filter

Filter

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Crucifixion
från
361,17 kr
555,75 kr
Canvastavla The Holy Family
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla The Damned
från
327,60 kr
504,00 kr
Luca Signorelli är en italiensk konstnär från 1400-talet. Han skapade canvastavlor inspirerade av religiösa och mytologiska teman samt nakenbilder. Han blev mest känd för sina fresker i katedralen i Orvieto, som visar scener från den sista domen. Hans verk kännetecknas av klara färger och mycket ljus och rymd! Om du vill beundra den italienska konstnärns konst varje dag kan du dekorera dina rum med Signorelli-reproduktioner från bimago! Canvastavlor passar bäst i interiörer som är inredda i klassisk stil.

Signorelli-tavlor

Luca d'Egidio di Ventura, känd som Luca Signorelli, var en italiensk konstnär som huvudsakligen arbetade under den italienska renässansen. Signorelli utbildade sig i Piero della Francescas verkstad och arbetade senare runt om i Italien och det finns många Signorelli-reproduktioner som du hittar i vår butik, även eftersom Signorelli var en mycket produktiv målare. Signorellis målningar behandlar ofta religiösa teman, huvudpersonerna i hans målningar är ofta religiösa karaktärer och han skildrar religiösa scener, vilket är anledningen till att de är mycket älskade och uppskattade av dem som vill ha ett religiöst konstverk i sitt hem. Signorellis berömda målningar är ofta tillägnade Jungfru Maria, som representeras i olika situationer och i olika sammanhang i livet.Alla målningar som vi föreslår kan hängas upp i vilket rum som helst i huset eftersom de smälter perfekt in i sin omgivning.

Signorelli-reproduktioner

Den välkända konstnären Signorelli var en mycket lysande och produktiv konstnär, vilket är anledningen till att du hittar ett stort urval av reproduktioner av Signorelli på vår webbplats. Bland detta urval är vi säkra på att du kommer att kunna hitta den tavla som bäst representerar dig och som kommer att smälta in i resten av ditt hem. Vår butik erbjuder dig möjligheten att välja den målning du föredrar samt andra viktiga egenskaper hos Signorelli-målningar, till exempel ger vi dig möjligheten att välja antingen att tryck på duk eller Premium Print och det är verkligen viktigt att understryka att motiven är i full HD och dessutom är utskriftstonern luktfri och inte farlig för din hälsa. Du kommer också att kunna välja storlek på Signorelli-reproduktionerna och de storlekar vi erbjuder är olika och utbudet är definitivt mycket stort, nu behöver du bara titta på vår webbshop.